Anders Bagges nya barnbesked – avslöjar sin hemliga oro

Anders Bagge och Johanna Bagge Lind siktar på att få barn.

Men barnplanerna innebär också en hel del oro att brottas med.

Nu berättar Anders Bagge om känslorna inför att eventuellt bli pappa.

– Den här åldringsprocessen, den är ju förtrollande men den är också skrämmande, säger han i podcasten ”Bagge med vänner”, enligt Hänt.

Anders Bagge och Johanna Bagge Lind avslöjade förra året att de har planer på att skaffa barn. Men det är långt från säkert att det faktiskt kommer bli av.

I deras program ”Cirkus Bagge” förklarade paret att de planerar att resa till Danmark för att försöka få ett biologiskt barn via inseminering.

Nu berättar paret i podcasten Bagge med Vänner om sina tankar kring att bli föräldrar i sen ålder, skriver sajten Hänt.

Anders Bagge om oron: Det blir ju jättekonstigt

Och en sak som skrämmer Anders Bagge är hans ålder. ”Idol”-profilen fyllde nyligen 51 år. Han är rädd för att han inte kommer kunna vara lika aktiv med sitt barn som yngre föräldrar är.

Anders Bagges storbråk med Johanna Lind
Foto: TV4/Cirkus Bagge

– Jag kommer ju inte kunna hyra in en fotbollsspelare varje gång mina ungar ska leka. Det blir ju jättekonstigt, säger Anders Bagge i podcasten enligt Hänt.

– Den här åldringsprocessen, den är ju förtrollande men den är också skrämmande. Plötsligt står man där med en knappt hållbar DNA-stege och så träkäpp. Och så tänker jag att bara ta sig till affären kommer vara samma process då som det är att flyga till New York idag, hur kommer man då att klara av? För allt går ju långsamt. Man har grått hår, man är väderbiten och man registrerar knappt kniven som sakta håller på att ta livet av en. Och så plötsligt hör man ”du, farsan ska vi inte lira lite hockey?”

Johanna Lind Bagge stöttar Anders

Anders Bagge säger att han tror att han inte kommer bli en bra föräldrar. Han funderar bland annat på huruvida han kommer kunna sätta gränser för barnet.

– Sedan finns det den här gränssättningen som jag kommer vara dålig på. För sedan är det ju så att i slutändan vill jag ha en kompis, säger han i podcasten.

Men Johanna Bagge Lind, som påpekar att hon inte är gravid, menar att han visst kommer kunna vara en lekkompis till barnen, och samtidigt sätta gränser.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Du kommer säkert bli en underbar pappa, Anders! Skicka ett hjärta i kommentarsfältet för att visa att du stöttar Anders!

LÄS MER: Allt du behöver veta om Melodifestivalen

Melodifestivalen 2019: Artister, TV-tider och resultat