Benjamin Ingrosso bryter tystnaden – nya beskedet om kärlekslivet: ”Enda man kan tänka på”

Benjamin Ingrosso är en av våra hetaste stjärnor i kulturlivet just nu, och det märks verkligen att talangen inom familjen gått i arv.

I sommar kan fansen vänta sig en ny sommarturné signerad Benjamin.

Och så ser hans kärleksliv ut numera.

Benjamin Ingrosso, 26, är stjärnan som bara fortsätter att leverera succé på succé.

Inom loppet av bara några år har han kommit att bli rejält folkkär med en sanslöst bred publik, han älskas av så väl gammal som ung.

I somras drog han igång sommarturnén Allt det vackra, vilket kom att bli en ordentlig succé med många utsålda konserter.

Och i sommar är det dags igen – då åker han nämligen ut med den nya turnén Better days tour.

– Jag är inte lika rädd och nervös den här gången. Jag känner ett lugn och en fin värme. Folk har sagt att de verkligen vill se mer av mig och min musik och det är för dem jag gör detta, säger Benjamin Ingrosso till Året Runt.

Viktigt att njuta av färden

Som ung artist som befinner sig på toppen av karriären så är det viktigt att inte glömma att njuta av framgångarna också. Det är något som han påminns om ofta.

– Jag har många äldre kollegor, Tommy Körberg till exempel, som inte sällan påminner mig om det här. Och jag brukar träffa på Niklas Strömstedt på gymmet, han säger ofta att jag inte ska glömma bort att njuta. Just ”glöm inte att njuta” är en kommentar som jag får dagligen och jag tror det är viktigt att få höra det där från den äldre generationen, säger han till tidningen.

Benjamin beskriver sitt självförtroende som helt okej, men menar att hans självkänsla kunde varit bättre. Sedan fem år tillbaka har han gått i terapi.

– Den Benjamin jag är som privatperson, vän, bror eller son har inte så bra självkänsla. Jag jobbar på honom. Allt jag gör i livet känns som ett koncept, bara jag ska äta lunch så blir det matsafari och ett slags koncept och ska jag sätta ihop en turné så blir det ett koncept. Jag kan ibland tycka att det är svårt att veta vem jag blir när man tar bort allt det där runtomkring själva mig, personen Benjamin, säger han till Året Runt.

Benjamin Ingrosso i "Hellenius hörna". Foto: TV4
Benjamin Ingrosso i ”Hellenius hörna”. Foto: TV4

Benjamins kärleksliv

Benjamin meddelar att han är singel just nu. Han har dock gått igenom tidigare separationer som tagit hårt på honom. Hans sätt att hantera dem på är främst genom musiken.

– Det spelar ingen roll hur mycket fint man har runtomkring sig, går en kärleksrelation i kras så är det typ det enda man kan tänka på, säger Benjamin till Året Runt.

Det som Benjamin söker i en relation är värme och vackra ögon, samt även dålig humor vilket han tycker är charmigt.

På frågan om han längtar efter att träffa någon blir svaret:

– Ja, såklart. Men det är också en del av mitt yrke, att skriva om de kärleksrelationer jag går igenom. Min förrförra relation blev ju en hel turné av låtar, något som jag kanske velat åka tillbaka i tiden och säga till den där söndergråtna killen.

Lycka till med nya turnén Benjamin! Och lycka till även med kärlekslivet!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev