Berghagens nya kärlek – fanns där under tiden efter mamma Lill-Babs bortgång

Man brukar säga att det är när något hemskt händer som det visar sig vilka som stannar kvar och är ens äkta vänner. Så var det för Malin Berghagen, som mitt i sorgen efter mamma Lill-Babs död fann kärleken. När Malin hade det tufft avvek aldrig 47-årige engelsmannen Martin Charlton från hennes sida, vilket fick Malin att rikta både tacksamhet och kärlek till vad som nu är hennes partner.
– Det finns inga ord för det stöd han varit under den här tiden. Han har burit mig genom samtal, vänskap och med sin engelska humor fått mig att skratta massor mellan tårarna, säger Malin Berghagen till Expressen.

Det stöd som Martin Charlton visade Malin Berghagen efter mamma Barbros bortgång ledde till en stark vänskap som utvecklades till något mer. Dom träffades på en middag tillsammans med gemensamma vännen Niclas Wahlgren, och Martin som förlorat sin pappa året innan, visste vad Malin gick igenom.
– Dagar gick till veckor och Martin vek inte av från min sida. Kollade av att jag var okej varje dag. Han hade förlorat sin pappa året innan och det blev samtal om det oväntade och när livet händer, berättar Malin för Tidningen Hänt.

Malin Berghagen
Foto: PONTUS LUNDAHL / TT /

Hade avslutat ett tidigare förhållande

Tidigare i år hade Malin ett förhållande med 41-årige Mallorcabon Pablo Dizzomanzi, men relationen tog slut innan mamma Barbro hann gå bort. Malin var därför inte alls redo för att nytt förhållande, men för Hänt berättar hon att något hände där i sorgen efter mammans död.
– Det finns inga ord för det stöd han varit under den här tiden. Han har burit mig genom samtal, vänskap och med sin engelska humor fått mig att skratta massor mellan tårarna.

Visar upp honom på Instagram

Det är dom som stannar när allt är jobbigt som man ska hålla hårt vid. Dela gärna om du håller med och är glad för Malin Berghagens skull.