Skifs åker på turné i Sverige – här är alla städer han spelar i

Det är svårt att tro att Björn Skifs hunnit fylla 70 år. Trots sin ålder fortsätter han att underhålla, men framförallt att överraska. I år ger han sig ut på en en välplanerad arenaturné i vårt avlånga land, där han kommer att köra låtar ur hela hans karriär. Nu står det klart vilka tolv städer han kommer att underhålla.

Har du aldrig sett makalösa Björn Skifs live så har du snart chansen. När beskedet om hans kommande Sverigeturné nådde svenska folket blev de eld och lågor, men det var ingenting emot var Skifs själv känner.
– Det har blivit så många låtar genom åren och jag kan knappt vänta på att få spela dem igen, säger han i ett pressmeddelande.

Populär i 50 år

Det har gått 50 år sedan Björn Skifs sin första skiva. Där och då blev han en av Sveriges mest folkkära artister, och det har hållit i sig. Idag är han 70 år och har hunnit göra en rad olika hits som han kommer att framföra runt om i Sverige, med start i Karlstad.

Här är alla städer och datum.

8/9 Karlstad, Löfbergs Arena
15/9 Örnsköldsvik, Fjällräven Center
22/9 Luleå, Coop Norrbotten Arena
29/9 Jönköping, Kinnarps Arena
6/10 Malmö, Malmö Arena
13/10 Linköping, Saab Arena
20/10 Sandviken, Göransson Arena
27/10 Göteborg, Scandinavium
3/11 Helsingborg, Helsingborg Arena
10/11 Skellefteå, Skellefteå Kraft Arena
17/11 Västerås, ABB Arena Syd
24/11 Lidköping, Sparbanken Arena

Foto: ANDERS WIKLUND / TT
 Vad underbart att det finns fler chanser att se Björn Skifs uppträda live. Han är verkligen en fantastisk och karismatisk artist. Dela gärna om du håller med.