Läckbergs karriärbyte får följarna att jubla – det här vill hon göra

Camilla Läckberg är inte bara en av Sveriges mest kända författare, hon är även en stjärna internationellt, då hennes böcker gjort succé i 50 länder.

Men trots att karriären går spikrakt uppåt har hon en hemlig dröm om ett jobb som innebär något helt annat. Det avslöjar hon på Instagram, där hon ber följarna om råd.

Camilla Läckberg har över 200 000 följare på Instagram, och är trots det generös med att dela med sig av sitt privatliv och sina innersta tankar. Hon är också mån om att engagera sina följare, vilket gjort att hon vänt sig till dem för tips gällande hennes tidigare okända karriärdröm.

Vill öppna restaurang

Det var under måndagen som Camilla la upp en bild av en vacker restaurangdel i rosa, och avslöjade att hon och hennes väninna drömde om att starta en restaurang.
”Vad tycker ni vår restaurang borde heta?”, frågade hon sina följare.

Många förslag vällde in

Och följarnas reaktioner på den oväntade karriärsdrömmen var positiva. Förslag efter förslag vällde in snabbt, från glada följare som visade sin entusiasm. Resturangidén innebär dock inte att det kommer att påverka Camillas författarskap på något sätt, utan är är så länge bara drömmar, var det verkar på Camilla.

Camilla Läckberg, framgångsrik författare.
Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT

Tycker du att Camilla Läckberg ska öppna en restaurang vid sidan om författarskapet? Dela isåfall för att uppmuntra henne.