Carolas dyra kärlekssatsning med yngre pojkvännen – lägger miljontals kronor

Sångerskan Carola Häggkvist, 52, har valt att lägga miljontals kronor ur egen ficka på något hon ska göra med pojkvännen Jimmy. Efter en lång tids planering är det nu i hamn, och Carola är riktigt laddad för vad paret ska åstadkomma ihop.

Få artister är så bokade kring jul som Carola Häggkvist. I år kommer hon att köra en julshow som hon själv producerar, och dessutom har lagt stora summor pengar på. Men det är inte den enda som gör kommande show speciell. Hon har även involverat pojkvännen i underhållningen.

Köpte sitt drömhus

Förra året köpte Carola sitt drömhus i Steninge slottsby i Sigtuna, drygt fyra mil om Stockholm.
– Huraa! Vi har hittat det..Ett hus (på än så länge hemligt ställe.) Nu kan det hända grejer!, skrev Carola och la ut en bild av sig själv och pojkvännen Jimmy då, enligt Hänt.

Men det fanns fler anledningar för Carola att slå till på huset, mer än att det var fint.
– Jag har hittat en alldeles fantastisk jullada som jag tänkte ha mina julkonserter i. Det var jakten efter den här ultimata julkonsertplatsen, som förde mig till Steninge, säger Carola enligt Hänt.

Carola och hennes pojkvän Jimmy
Foto: Christine Olsson/TT

Får stå på scen med kärleken

Tanken är att Carola ska ha julkonsert i ladan under hela vintern, något hon lagt miljoner ur egen kassa på. Mest glad är hon dock över att hon får stå på scenen med pojkvännen Jimmy, som är en av Sveriges mest efterfrågade basister.
– Vi har investerat så mycket tid och pengar i det här så nu måste vi spela den jättemånga gånger för att få det att gå ihop, säger Carola om vinterns julshow med kärleken.

Dela om du också är sugen på att se Carolas julshow.