Carolas underbara glädje hos konstnären Fredrik – stjärnans ord: ”Jag blommade ut”

Bland vänner och konstnärer blommar Carola Häggkvist ut.
Nu berättar stjärnan om den underbara kvällen på glasblåseriet.
– Vi hade superkul, skriver hon.

Carola Häggkvist är ständigt aktuell.

STOCKHOLM 20210316 Årets upplaga av Let´s dance 2021 presenterades vid en pressträff i Stockholm på tisdagen. Carola Häggkvist med danspartnern Tobias Karlsson. Foto: Jonas Ekströmer / TT
STOCKHOLM 20210316 Årets upplaga av Let´s dance 2021 presenterades vid en pressträff i Stockholm på tisdagen. Carola Häggkvist med danspartnern Tobias Karlsson. Foto: Jonas Ekströmer / TT

Den folkkära stjärnan som slog igenom redan 1983 med ”Främling” i Melodifestivalen – en låt som förövrigt firar 40-årsjubileum efter årsskiftet – är just nu ute på turné med Måns Zelmerlöw.

Tillsammans gör de båda Eurovision Song Contest-vinnarna gemensam sak med julkonserterna ”A Grand Christmas” som kommer till flera svenska städer i vinter.

Nyligen hade julturnén premiär, och efteråt var Carola lycklig.

– Vi är så galet glada över den fantastiska och varma publikresponsen ikväll på vår premiär julkonserten!! HURRA. Tack älskade Jönköping och Husqvarna med omnejd. Ni är underbara! skrev Carola då på sin Instagram.

Samtidigt har Carola i dagarna också kunnat unna sig lite kvalitetstid, då hon har fått umgås med några kära vänner.

På Instagram berättar stjärnan om presenten från sina väninnor – som bland annat innefattade glasblåsning hos Fredrik Nilsen på glasblåseriet The Garage Stockholm.

– Ibland måste man bara få ta en ledig kväll! Sååå nice att få komma till en cool konstnär som jobbar med glas i Årstas Bronx där jag både fick blåsa och designa min egna vas! Hi hi en aktivitetspresent från mina väninnor Efva och Bente som vi hittade en kväll för igår, skriver Carola på sin Instagram.

Stjärnan är uppenbart lycklig efter besöket bland all inspirerande glaskonst som hon visar upp på både bilder och videoklipp på sin Instagram.

– Hurra vad roligt med uppdrag man inte har någon aning om på förhand vad man ska få vara med om!! Vi hade superkul. Och Fredrik Nilsen var grym. Vi filmade och fotade hela tiden.

Vännerna avslutade den härliga kvällen med en mumsig middag.

– Tack älskade vänner. You know me well. Det blev lite skön rock’n roll känsla och jag blommade ut. Mer Södermalm och konstnärskap tack, skriver Carola på Instagram där hon visar upp fler bilder och videoklipp från den härliga kvällen:

Härligt med kvalitetstid bland vänner! Kanske kan Carola nu använda sig av all denna inspiration under julturnén.

Vi önskar dig och Måns en riktigt god jul, Carola! Skriv gärna en uppmuntrande kommentar om dessa stjärnor.