Casper Janebrinks besked – därför vill han inte flytta ihop med nya kärleken

Casper Janebrink ska bli pappa på nytt, denna gång med nya kärleken Therese, 33. 

Nu berättar han för Expressen hur paret träffades och varför de inte planerar att bo ihop.

Det var i februari tidigare i år som folkkära artisten Casper Janebrink meddelade den tråkiga nyheten.

Han och hustrun Helena sedan flera år tillbaka ska gå gå skilda vägar.

“Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner , vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans , därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet”, skrev Casper i ett inlägg på Instagram då.

LÄS MER: Helena Janebrink bryter tystnaden – starka orden om uppbrottet från exmaken Casper: ”En befrielse”

Efter att Casper bekräftat skilsmässan berättade han för Aftonbladet att han och familjen befann sig i en tuff period och så sent som i april berättade han i en intervju med Aftonbladet att han inte var redo för att börja dejta igen.

– Nej, haha. Dit har jag inte riktigt kommit ännu. Jag ligger lågt på den fronten, sade han då.

LÄS MER: Casper Janebrinks nya kärleksbesked – artistens beslut efter skilsmässan: ”Jag har…”

Men nu har livet gått vidare för dansbandsstjärnan och i en intervju med tidningen GT berättar Casper att han träffat kärleken på nytt.

Den nya flickvännen heter Therese och är 33 år, även hon kommer från Lerum. Och det var faktiskt på ett gym som de två träffades för allra första gången.

– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för. Vi tycker om varandra väldigt mycket, säger Casper Janebrink.

Casper Janebrink ska bli pappa

Men inte nog med att Casper funnit kärleken på nytt. I veckan meddelade Casper Janebrink att han och den nya flickvännen väntar sitt första gemensamma barn i september.

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande, säger Casper Janebrink till GT.

Men trots barnbeskedet kommer paret inte att flytta ihop. Åtminstone inte än på ett tag.

– Det kanske vi inte gör till att börja med. Vi tar det lite lugnt på den fronten, förklarar han för Expressen.