Céline Dions kryptiska video krossar fansen – nu ger stjärnans syster sorglig uppdatering

Céline Dion har varit väldigt öppen om sin kamp med hälsan den senaste tiden. Nu är sångerskans fans oroliga för hur hon mår.

Fortsätt läsa för att se vad som får fansen att tro att allt inte är som det verkar…

Céline Dion har inte mått bra på ett tag. Sångarens kamp med hälsan är ingen hemlighet. Sångaren har diagnostiserats med ett tillstånd som drabbar en av en miljon och kallas ”stiff person syndrome”.

Stiff person syndrome är en sällsynt autoimmun neurologisk sjukdom som orsakar okontrollerbara muskelspasmer. Céline Dion har varit djupt engagerad i de ledande forskarna inom området och hennes familj tror att hon så småningom kommer att hitta en rehabiliteringsmetod som ger henne möjlighet att stå på scen igen.

– Att uppträda är en del av henne, hon är väldigt disciplinerad i alla delar av sitt liv, säger Céline Dions syster Claudette.

Claudette berättade att deras syster Linda tar hand om Céline och att de arbetar nära specialister för att hjälpa henne med det sällsynta tillståndet.

Céline Dion
Foto: Shutterstock

– Vi kan inte hitta någon medicin som fungerar, men att behålla hoppet är viktigt, säger Claudette till SheMazing för ett par veckor sedan.

Fick ställa in turné

Sångerskans fans har alltid stöttat henne mycket. De stod bakom henne när beskedet om hennes inställda resa kom ut i maj och sa att det var viktigare att hon skötte sin hälsa. Avbokningen kom efter att hon skjutit upp sina shower på grund av sin diagnos i december 2022.

I ett uttalande om att turnén ställts in uttryckte Céline Dion sin besvikelse över att behöva tacka nej till sin Courage Tour och sa:

– Det är med stor besvikelse vi idag måste meddela att Courage World Tour ställs in.

Céline Dion
Foto: Shutterstock

Hon fortsatte:

Jag är så ledsen att behöva göra er besvikna igen. Jag jobbar hårt för att bygga upp min styrka, men att vara på turné kan vara svårt även när man är på 100%. Det är inte rättvist att jag fortsätter att skjuta upp mina shower, och även om det krossar mitt hjärta, är det till det bästa att vi ställer in allt för nu tills jag är helt redo att återvända till scenen.

Sångaren avslutade:

– Ni ska alla veta att jag inte ger upp… och jag ser fram emot att se er igen!

Fansens oro för stjärnan

Men nu har några oroande nyheter om sångaren kommit ut. Fansen är oroliga för att något är allvarligt fel och att sångarens familj undanhåller information.

Den 26 juni 2023 lade Céline Dions team upp en video med hennes låt ”Waiting on You” i bakgrunden. Folk är bekymrade över inlägget. Folk började fråga var sångaren var. Ett fan kommenterade till och med: ”Lever du? Gör en story”.

Céline Dion
Foto: Shutterstock

Ett fan kom med en teori: ”Jag tror att hon är död, men de vill tjäna pengar på henne.”

Fansen var oroliga över hennes frånvaro, flera av dem avslöjade i kommentarsfältet att de hade sångaren i sina böner. Det finns hundratals sådana kommentarer på alla hennes inlägg där de ber för hennes hälsa och helande.

Senast hon stod på scen var 2019 i London. Det var inte förrän i december 2022 som hon avslöjade sin diagnos för allmänheten.

Céline Dion
Foto: Shutterstock

Hennes diagnos ”stiff person syndrome” är en sällsynt autoimmun neurologisk sjukdom som drabbar en på miljonen. Senast sångerskan själv la upp något på sociala medier var den 24 december 2022. Hon lade upp en video där hon önskade sina fans en god jul:

”God Jul allesammans. Önskar er kärlek, lycka och god hälsa. Adjö”.

Hennes syster Claudette berättade hur ”Hon alltid går över förväntan; hon försöker alltid vara bäst”. Sångaren är känd för att vara mycket disciplinerad.

Senast Céline Dion sågs offentligt var 2022 med sina barn, och då bar de alla masker.

Vi skickar varma tankar till Céline Dion och hoppas att hon mår bra. Hon är ägaren till en sann sångskatt och hennes röst är en av de mest igenkännliga och starka i hennes generation.

Dela den här artikeln med andra Céline Dion-fans så att de också kan se den här uppdateringen.