Foto: Instagram/ @laperrelli

Charlotte Perrellis fina kärleksförklaring till maken – efter alla år ihop: ”Jag älskar att dela…

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen firar 8 år som gifta. Nu har därför stjärnan passat på att dela med sig av en fin kärleksförklaring till sin älskade make.

Nu är det många år sedan Charlotte Perrelli fann den stora kärleken i Anders Jensen.

Men faktum är att paret träffades under en period i stjärnans liv då hon några år tidigare hade genomgått en skilsmässa, och inte alls kände sig redo för att träffa någon ny.

Det hela började med att Anders tog kontakt med henne på Facebook.

– Jag kände: ”skulle inte tro det”, och svarade att det är lite mycket just nu. Jag var inte alls ”in the mood” för att träffa en ny människa. Jag befann mig i en period där jag hade bestämt mig för att inte leva med en man. Jag kände att jag levde ju med mina två pojkar och var både trygg och väldigt lycklig i det, har hon berättat i programmet Stjärnorna på slottet, enligt Allas.

Charlotte Perrelli, Anders Jensen
GÖTEBORG 20220504 Charlotte Perrelli och Anders Jensen anländer till Börsen i Göteborg inför ”The Arctic Ocean Gala”, en stödgala arrangerad av den svenskgrundande djur- och naturorganisationen The Perfect World Foundation. Furst Albert II av Monaco kommer under galan att ta emot hederspriset “The Perfect World Foundation Award 2022”. Foto: Adam Ihse / TT kod 9200

Läs mer: Sofia Geites oro för Steffo Törnquist – efter blöta efterfesten på Kristallengalan: ”En dimma”

”Prata i telefon sju timmar varje kväll”

Men snart kom hon över en artikel som handlade om Anders dotter, som hade kämpat mot cancer, och bestämde sig för att höra av sig.

– Och då kom konversationen igång igen. Vi började prata i telefon sju timmar varje kväll, och så undrade Anders om vi verkligen inte skulle träffas. Då tänkte jag att vi skulle kunna ta en promenad. Det här var i januari tror jag, så jag träffade honom i full snöstorm och så går vi en promenad och pratar. Efter den dagen har vi träffats varje dag, förklarar hon.

Resten är, som man brukar säga, historia.

Charlotte Perrelli, Anders Jensen
Foto: Instagram/ @laperrelli

Charlotte Perrelli familj

Idag är paret föräldrar till två gemensamma barn, Adrian som är född 2013, och Alvin som är född 2018.

De har också båda barn från tidigare förhållanden, och har tillsammans bildat en stor och härlig bonusfamilj.

Anders har en dotter som heter Izabella, 15, från sin relation med Suzanne Sjögren och Charlotte har sönerna Angelo, 19, och Alessio, 17, tillsammans med Nicola Perrelli.

Läs mer: Charlotte Perrelli opererad – bryter tystnaden om förändringen i utseendet: ”Började blöda”

Fina kärleksförklaringen på bröllopsdagen

Och kärleken mellan dem tycks minst sagt vara sprudlande fortfarande.

Nyligen firade de nämligen 8 år som gifta, och då passade Charlotte på att dela med sig av en fin kärleksförklaring till sin make på bröllopsdagen.

”För 8 år sedan sa jag JA TILL DIG! Idag firar vi Gummibröllop. Låter inte så upphetsande el jo det kanske det gör förresten?! Älskar dig mer än någonsin, du är den mest fantastiske människa jag träffat. Så många lager och jag älskar att dela mina dagar med dig….. som du sa imorse.. vi hinner nog med Guldbröllop innan vi lämnar in,” skrev hon då på sin Instagram.

Charlotte Perrelli, Anders Jensen
Foto: Instagram/ @laperrelli

Följarnas reaktioner

I kommentarerna är det många som gratulerar och skriver varma ord om deras fina kärlek till varandra.

”Stort grattis till er båda, länge leve kärleken”

”Ni är så fina ihop! Ni verkar utmana varandra på ett givande och fint sätt där ni hela tiden lägger in en högre växel men tar er samtidigt tid för det absolut viktigaste, familjen. Önskar er all framtida lycka till er båda! Låt kärleken växa och frodas”

”Ni är så fina ihop!! Grattis till kärleken!”

”Grattis till er båda två. Jag är så glad för din skull Charlotte att du till slut fick träffa den sanna kärleken”

Stort grattis på bröllopsdagen! Vi önskar er allt gott i framtiden!