Charlotte Perrellis nya gravidbesked: ”Herregud…”

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen går i väntans tider. Efter en lång och tuff graviditet, som har kantats av komplikationer, är det snart dags för förlossning – och för parets andra gemensamma barn att komma till världen.

Nu passar schlagerdrottningen på att hylla kvinnokroppen – och kommer dessutom med ett nytt graviditetsavslöjande.

Det var i början av sommaren som Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen meddelade att de väntade sitt andra gemensamma barn – en pojke. Men graviditeten har varit allt annat än en dans på rosor.

Den populära sångerskan har drabbats av foglossning, lidit av extrema smärtor, fått beskedet att det finns en stor blödningsrisk – och så sent som i förra veckan, meddelats att hon kommer behöva förlösas med kejsarsnitt då navelsträng och blodkärl ligger för mynningen och medför stora risker. Dessutom har Charlotte, under graviditeten, både belagts med flygförbud och tvingats ställa in en kommande höstturné.

Det har helt enkelt varit många turer under graviditeten, något som stundtals har fått Charlotte att känna sig uppgiven.

”Värken är på något sätt värre än under en förlossning. Då rinner inte tårarna men det gör det nu…helt hopplöst. Är så matt och trött på detta”, har hon tidigare skrivit på sin blogg.

Men Charlotte har fortsatt kämpa på, och nu är hon äntligen inne i sin nionde graviditetsmånad. Schlagerdrottningen kan få åka in när som helst – och trots oron för hur det ska gå, håller hon humöret uppe.

Och i ett nytt inlägg på sin blogg, passar hon på att hylla kvinnokroppen som står ut med så mycket. Detta i samband med att Charlotte avslöjar att hon, under graviditeten, har gått upp cirka 30 kilo – precis som vid tidigare graviditeter.

”O folk snackar om att det är en bragd att gå ner 10 kg…. vi kvinnor och våra kroppar! Skit vad vi får stå ut med och herregud att vi kommer tillbaka! Man tror i detta skedet i 9 mån att man aldrig mer kommer bli normal igen men vi blir ju det?”, skriver hon på bloggen och fortsätter:

”Peppar peppar!!! Men har inte en bristning på magen trots 4 graviditeter. Kroppen är helt makalös!”.

På bloggen har sångerskan också laddat upp ett par träningsbilder tagna efter sina tidigare graviditeter.

Detta för att visa hur hon har lyckats återhämta sig och komma i form – och för att visa hur fantastisk kvinnokroppen är som går igenom allt detta!

”Det är väl ändå otroligt att kroppen kan förvandlas så här( med lite slit och envishet) Detta är ju efter graviditeter…”, skriver hon.

Ja, visst är det otroligt hur stark kvinnokroppen är. DELA för att önska Charlotte lycka till nu i slutet av graviditeten, och för att hylla alla fantastiska mammakroppar där ute!