Christina Schollins nya framtidsbesked med maken Hans: ”Vi har bestämt oss…”

Christina Schollin träffade maken Hans Wahlgren för 62 år sedan.

Nu berättar hon om parets framtidsplaner – och att kärleken fortfarande är stark.

– Har du en gång i livet känt en så stark och verklig känsla av att höra samman med en annan människa ska det mycket till för att man ska spräcka det, säger Christina Schollin till Expressen.

Det har gått 62 år sedan Christina Schollin träffade maken Hans Wahlgren för första gången.

Hennes kusin Helena tyckte att de två 19-åringarna skulle passa bra ihop och i april 1957, efter att ha träffats i några dagar, bestämde de sig för att gifta sig och i dag är de fortfarande lyckliga man och hustru.

Satt i rullstol i somras

81-åringen är fortsatt aktiv och simmar varje söndag. Dessutom syns hon i succéprogrammet ”Wahlgrens värld” dottern Pernilla och barnbarnet Bianca.

Bildkälla: Skärmdump/Kanal 5

I somras tvingades hon däremot sitta i rullstol efter att ha drabbats av en muskelbristning.

”Nu blir det sängläge och vila här på Fårö! Någon slags muskelbristning som gör att jag inte kan stödja på benet! ONT!!!!”, skrev Christina då på Instagram.

Christina Schollins nya framtidsbesked

Christina och maken Hans bor halva året i soliga Nerja, Spanien och halva året i Sverige på Värmdö utanför Stockholm.

Kärleken mellan dem är fortfarande stark – och för Expressen ger hon nu ett nytt framtidsbesked.

– Har du en gång i livet känt en så stark och verklig känsla av att höra samman med en annan människa ska det mycket till för att man ska spräcka det. Jag och Hans har aldrig kämpat men vi har bestämt oss för att vi ska rida ut de stormar som kommer, berättar Christina Schollin.

”Den största lyckan”

Hon passar även på att ge ett kärlekstips till alla turturduvor, såväl gamla som unga.

– Jag har inget universalråd att ge men jag tycker att när man har barn är det oerhört viktigt att inte ge upp i första taget. Det vi tycker är den största lyckan är att vi har kunnat behålla vårt hem som alla barn har vuxit upp i. Och som nu barnbarnen kommer till. Det går i generationer, säger Christina Schollin till Expressen.

STOCKHOLM 20170901 Christina Schollin och Hans Wahlgren anländer till årets Kristallengala på Stockholmsmässan på fredagen. Foto: Jonas Ekströmer / TT
Dela om du också tycker om att få se Christina i tv-rutan!