Claes Malmberg om relationen till Lotta Engberg – orden efter intima stunden: ”Väldigt trevligt…”

Under Bingolottos uppesittarkväll 2017 uppstod en intim stund mellan två folkkära kändisar.

Mitt under direktsändning fick tittarna se Claes Malmberg och Lotta Engberg kyssas.

Nu berättar Claes Malmberg om relationen till programledaren, rapporterar Hänt.

Skådespelaren och komikern Claes Malmberg aktuell med teateruppsättningen ”Hundraåringen” och ska bege sig ut på Sverigeturné.

Sedan sex år tillbaka är han tillsammans med den 20 år yngre brasilianskan Janiana Mafra Panchero Silva. Paret har tvingats vara ifrån varandra under långa perioder som följd av pandemin.

Men trots de har Claes och flickvännen lyckats hålla kärleken vid liv.

Några som i stället ses ofta ihop är Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström. De hyllade tv-profilerna är ett lyckligt par sedan 2020 och bor numera tillsammans.

Foto: TV4

Kysstes i direktsändning

Den folkkära komikern och skådespelaren gästade Bingolottos uppesittarkväll 2017. Programmet leddes även då av tittarfavoriten Lotta Engberg.

I samband med att låten ”Bella Notte” från Disney-klassikern ”Lady och Lufsen” spelades överraskades tittarna av en kyss.

Programledaren och Claes Malmberg tog tillfället i akt och likt den klassiska filmscenen, möttes de på mitten av en spaghetti och delade en romantisk stund.

Men hur relationen mellan Claes Malmberg och Lotta Engberg egentligen ser ut, berättar Claes om i en intervju med Hänt.

Lotta och Claes i Bingolotto
Foto: TV4

Relationen till Lotta Engberg

För Hänt berättar skådespelaren att han inte minns kyssen under Bingolotto.

– Herregud nu skäms jag att jag glömt bort. Att jag inte kommer ihåg att jag kysst Lotta Engberg, det var ju uppiggande information måste jag säga. Men om du undrar om det har blivit något efter kyssen så kan jag säga att soldoktorn kan vara helt lugn, jag har inga som helst planer på att stjäla hans hustru.

Trots den romantiska stunden så uppstod aldrig någon romans mellan tv-profilerna. De umgås inte privat men Claes uppskattar Lottas sällskap när de väl stöter på varandra.

–Jag var ju även med i den uppesittarkvällen som var i år och hon är väldigt behaglig att ha att göra med men jag träffat bara henne yrkesmässigt, säger Claes till Hänt och fortsätter:

– Vi har aldrig umgåtts privat hon och jag. Men hon verkar pigg, glad och trevlig. Vi kommer väl överens när vi träffas. Ur ett arbetsperspektiv är hon alldeles utmärkt att ha att göra med.

Vi önskar er allt gott!