Foto: TV4, Youtube/TT

Claes Malmbergs vändning med 20 år yngre kärleken – nu bekräftar stjärnan

Claes Malmberg mötte kärleken i Brasilien.
Nu bekräftar han vändningen i relationen, skriver Hänt.

För ungefär sex år sedan träffades Claes Malmberg av Amors pilar.

Det var då som den omtyckte komikern och skådespelaren för första gången mötte den 20 år yngre brasilianska flickvännen Janiana Mafra Panchero Silva – och föll direkt.

Under coronapandemin tvingades de dock till ett ofrivilligt distansförhållande.

STOCKHOLM 2013-03-09 Ravaillacz i Green Room i Friends Arena i Solna, Stockholm, under 2013 års final i Melodifestivalen. Foto: Maja Suslin/TT
STOCKHOLM 2013-03-09 Ravaillacz med bland andra Claes Malmberg och Tommy Körberg jublar i Friends Arena i Solna, Stockholm, under 2013 års final i Melodifestivalen. Foto: Maja Suslin/TT

Claes Malmberg och kärlekens tid under pandemin

När världens gränser stängt igen i takt med att det hemska covid-19-viruset spred sig över världen, fick Malmberg inse att han inte skulle få återse sin älskade Janiana under en tid. Till följd av pandemin och att flickvännen bor utomlands, fick deras återförening skjutas på framtiden på grund av de då rådande restriktionerna.

– Sverige är stängt, så hon kan inte komma hit även om hon skulle vilja. Öppnas det upp är det inte värre än att vi köper en biljett så kommer hon hit, men det svåra är att bli insläppt i landet. Jag hoppas det snart rätar till sig, sade Claes Malmberg då till GT.

Han förklarade då att de höll kontakten genom digitala alternativ.

– Man får acceptera förutsättningar man inte kan göra något åt. Sedan förstår du som jag att man längtar efter människor. När vi går igenom en kollektiv kris som vi gjort, blir det på ett märkligt sätt lättare att bära för vi bär det gemensamt. Jag har haft det ganska bra ändå, det finns Whatsapp, man kan prata med varandra den vägen, sa Claes då.

Malmbergs nya besked om relationen: ”Nu är den slut”

Men nu berättar Malmberg att relationen med kärleken är över.

I en intervju med mediepersonligheten Bathina Philipsson och podcasten ”Bathinas skilda möten” bekräftar han uppbrottet.

– Nu har jag haft en relation under en period med en tjej från Brasilien. Men nu är den slut. Det har varit en långdistansrelation och vi har inte bott ihop och så. Utan hon har varit här i några månader och jag har varit där. Men jag trivs så bra med att vara själv, säger han i poddavsnittet, uppger Hänt.

Claes Malmberg har under sommaren varit högaktuell i flera roller i teateruppsättningen av ”Hundraåringen” – som också åker ut på turné i hela landet med start i september. Föreställningen har belönats med fina recensioner och höga betyg i bland annat Aftonbladet.

Vi önskar dig allt gott, Claes!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar om denne härlige komiker som bjudit oss på så många skratt i bland annat Parlamentet!