Doktor Mikaels kamp med Lotta Engberg – egna orden om hindret med kärleken:”Det är knöligt att få ihop”

Ingen kan väl knappast ha undgått romansen mellan Doktor Mikael och Lotta Engberg.

Kärleken sprudlar mellan det nykära paret, men nu öppnar tv-profilen upp om ett hinder i relationen med Lotta.

– Det är svårt, säger han till Hänt.

Det är underbart när kärleken kommer och tar över hela livet.

När man kanske minst anar det kommer någon speciell person och tar dig med storm, från mörkret rätt in i ljuset.

Oavsett om man är gammal eller ung, så mår kropp och själ bra av pirret som man får när man känner sig älskad och älskar en annan person.

Hela livet förändras på fler än ett sätt och det kan också föra med sig olika moment som ett par måste klara sig igenom.

Doktor Mikael Sandström
Foto: TV4

Nyligen delade Doktor Mikael med sig av glädjen över att hans kärlek Lotta Engberg fått träffa hans familj för första gången.

”Min son Marcus med lille Bernhard i knät och hans fru Sandra. Sen min bror Jeppe och hans son Martin med lilla Livia i knät. Sista sommarstugehelgen med gänget plus hummerfiske. Och lite manusarbete med showen. Vi fick hummer men vi slängde tillbaka dem. För små, men 22 fina krabbor. Lotta är med förstås, första träffen med dom andra”, sa Mikael då.

Kampen med Lotta

Men även om glädjen är stor för kärleksparet, finns det också stora utmaningar i relationen.

Doktor Mikael och Lotta har nämligen flera mil mellan sig, och det har varit svårt, berättar tv-profilen.

– Vi skämtade om det, att det här måste nog vara det sämsta dejtingklimatet. I dubbel bemärkelse. Det var ju bättre att dejta någon 1880, då kunde man iallafall cykla till varandra men nu kan man inte göra någonting, säger Mikael till Hänt och fortsätter:

– Men det är knöligt att få ihop schemat. Därför hade vi semester ihop, men vi bor ju liksom 40 mil ifrån varandra så det är svårt att få ihop schemat. Men det går.

LÄS MER: Doktor Mikaels ärliga ord om Lotta Engberg – efter nya kärleksbeslutet: ”Nu måste jag hålla tungan i rätt mun”

Lotta Engberg
Foto: TV4

Vill inte ha distansförhållande

Att fortsätta ha ett distansförhållande är ingenting som varken Lotta eller Mikael vill ha i längden, men på grund av jobb har de fått göra det bästa av situationen.

– Vi vore ju idioter om vi inte har märkt att man inte kan gå till varandra. Men hon har ju jobbat på Liseberg och Bingolotto och jag har ju haft fullt upp, förklarar han.

Vi hoppas att allt ordnar sig och att ni i framtiden kan få flytta ihop. Men ni får göra det bästa ni kan av situationen! Hurra för kärleken!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.