Dolph Lundgrens nya framtidsbeslut med 38 år yngre flickvännen Emma

Efter den sex månader långa kärlekslyckan.

Nu öppnar actionhjälten och skådespelaren Dolph Lundgren, 62, upp om relationen till norska flickvännen Emma Krokdal, 24.

Det är i en intervju med norska TV2 som Lundgren nu öppnar upp om relationen till kärleken Krokdal, som kommer från just Norge.

I mitten av januari gick paret ut och berättade om sin relation.

Dolph Lundgren har sen tidigare två döttrar tillsammans med sin ex-fru Anette Qviberg.

– När jag träffade Emma förstod jag att det skulle vara lite speciellt att prata med mina döttrar om henne. Emma har precis träffat den äldsta dottern, och de klarar sig riktigt bra. När allt kommer omkring insåg jag med både Emma och min dotter att de flesta jag arbetar med är yngre än jag, vilket jag tycker är mycket inspirerande, säger Dolph till norska TV2:s ”God kveld Norge”, vilket Aftonbladet tidigare rapporterat.

Dolph Lundgren blev en stor actionhjälte på 1980- och 90-talet efter att ha spelat in filmer som ”Rocky IV” och ”He-Man”.

Emma Krokdal berättar i tv-intervjun att hon trots det inte kände igen Dolph från vita duken då de först träffades.

– Efter att jag pratade med honom för första gången kom en kollega till mig och berättade att han var från Sverige och att han var med i ”actiongrejer”. Jag tittar inte på boxning eller actionfilmer, så jag hade ingen aning, säger Emma Krokdal, som snart flyttar ihop med sin Dolph, till TV2.

När programledaren frågar om framtiden för paret – och om de har planer på att utöka familjen, svarar Dolph Lundgren.

– Jag vet inte, jag har inte provat på ett tag. Det är tjugo år sedan jag senast försökte. Jag måste testas på ett laboratorium.

Men att Dolph vill ha barn med nya flickvännen – ja, det är i alla fall klart. Så här säger han i norska TV2:

– Hon är faktiskt en gåva till mig. Man känner ju det, den här personen skulle man kunna ha en familj med, säger Dolph Lundgren i TV2.

Störst av allt är kärleken, lycka till – Dolph och Emma!