Dottern Erika bryter tystnaden om Gunilla Persson – efter kritiken i Biggest Loser

Hollywoodfrun Gunilla Persson brukar ha lätt för att provocera andra, och i och med hennes medverkan i tv-programmet Biggest Loser har tv-tittare hittat ännu fler saker att störa sig på.

Då Gunilla inte deltar i alla moment som de andra deltagarna tvingas göra, har hon fått en hel del kritik på sin Instagram, trots att säger att hon begränsas av sin skolios.

Nu svarar Gunilla på de hårda orden, och berättar om dottern Erikas stöttande ord.

Gunilla Persson ha duckat flera träningspass i årets säsong av Biggest Loser, och anledningen enligt henne är hennes hälsa.

Tar det lugnt istället för att träna

Redan andra veckan på slottet fick Gunilla avbryta för att uppsöka läkare på grund av blödningar i underlivet. Efter besöket tog Gunilla det lugnt istället för att träna, som det mesta av tiden på slottet är avsatt för.

Sedan blir det totalt förbjudet, av min läkare, efter oväntad operation och värk i magen. Jag tror absolut INTE på att pressa deltagare som vår tränare Mikael gör. Om jag hade kunnat träna bort min skolios och värk så hade jag gjort det för många år sedan. Däremot tror jag på styrketräning speciellt anpassad för varje individ. Att tävla i grupp passar vissa men inte alla.”, skriver Gunilla i ett inlägg på Instagram, där hon svarar på följarnas kritik.

Dottern Erikas stöttande ord

Då Gunilla ville försvara sig mot kritiken la hon upp ett videoklipp från programmet, där hon förklarar att hon inte är någon latmask-diva, tvärtom. Hon tar också upp att hon stöttas av dottern Erika, som gett henne ett par visdomsord som hon bär med sig.

”Du är ju inte byggd för den här typen av träning, mamma”, ska Erika ha sagt, enligt Gunilla.

Får kritik ändå

Men alla tv-tittare nöjer sig inte med Gunillas förklaringar. Under inlägget om skoliosen finns flera kommentarer från kritiska följare.

”Varför deltar du i detta program med massa hårdträning om du vet dina förutsättningar! 
Du är en provocerande person”, lyder en av kommentarerna.

”Glida runt med handväskan, alltså jag dör så roligt! Håller helt med. Gunilla uppfattas som lat, dessutom så hade läkarna gett klartecken men de hävdar Gunilla att dom inte gjort pinsamt, varför ska man bara med om man inte vill eller ”kan” göra jobbet. Jag brukar ha ont i skona när jag är trött.”

 

Dela gärna så att andra får ta del av detta.