Efter akutbesöket: Här är läkarnas besked till Gunilla Persson

På måndagsmorgonen meddelade Gunilla Persson att hon blivit akut förd till sjukhus. Hon skrev själv om händelsen på Instagram – och trodde sig veta vad hon råkat ut för.

– Har förmodligen fått en extrem hudallergi. Måste få dropp med steroider etc, skrev hon i inlägget.

Två dygn senare har Gunilla blivit utskriven från sjukhuset – men utan några riktiga svar.

 

Det var i måndags morse som Gunilla Persson berättade om akuta sjukhusbesöket på sin Instagram. Hon fick dropp med steroider, trodde själv att hon råkat ut för en allvarlig hudallergi – och var skräckslagen över utslagen som drabbat henne.

Lämnat sjukhuset – utan svar

59-åriga Gunilla Persson – mest känd för hennes deltagande i programmet Svenska Hollywoodfruar – har efter nästan två dygn fått lämna sjukhuset i New York. I ett nytt inlägg på Instagram berättar hon för följarna om hur glad hon är över att vara hemma igen. Hon skriver att utslagen försvann – men de återigen är tillbaka och nu är mycket värre. Läkarna har inte heller kunnat ge något besked om vad Gunilla drabbats av.

– Jag vill berätta för er att Erika och jag är tillbaka till vårt hem I Pacific Palisades och vi är glada för det. Jag var så lycklig att utslagen hade helt försvunnit men nu är de mycket värre. Verkar hopplöst att omedelbart få tid hos en bra allergist för det är väl det jag behöver. Jag vill inte åka tillbaka till akuten, skriver hon på Instagram.

Vi får hoppas att Gunilla kan få reda på vad exakt det är som hon drabbats av. På Instagram skriver många krya på dig-hälsningar till Gunilla i kommentarsfältet på Instagram.

Tryck på gilla-knappen och skicka en krya på dig-hälsning till Gunilla du också.