Efter läkarens varning – då tog livet en skarp vändning för Anna Brolin: ”Inget värt någonting längre”

Hon beskriver det själv som att hon har världens roligaste jobb. Men även om man gör något man älskar varje dag, kan kroppen till slut säga stopp – speciellt om du tagit på dig för mycket jobb.

Det var något som tv-profilen Anna Brolin fick uppleva. Men efter läkarens ord fick hon plötsligt ändra om livet helt.

– Kollapsar man som förälder är inget värt någonting längre, säger Anna Brolin till Topphälsa, enligt Expressen.

Ett jobb kan vara en stor passion, särskilt om du får arbeta med det du brinner mest för. För Anna Brolin som fått bevaka de största sporthändelserna och även varit programledare, fanns det aldrig en tanke på att jobba för mycket.

Men allting förändrades när hennes läkare gav besked.

Om hon inte skulle ändra om sitt liv, skulle hon snart gå in i väggen.

– Jag trodde länge att jag kunde jobba hur mycket som helst, att jag inte var kapabel att gå in i den berömda väggen, säger Anna Brolin till tidningen enligt Expressen.

Mer sårbar efter graviditeter

Men inte nog med ett hårt och intensivt jobb, så hade även Anna lämnat två graviditeter bakom sig, vilket gjort att hälsan inte alltid varit på topp.

Enligt Anna själv gjorde det henne ännu mer sårbar.

Det var först när hon drabbades av yrsel och näsblod som hon blev skrämd. Läkaren varnade henne då för att inte fortsätta, med risk för att annars kollapsa. Och att komma tillbaka efter en krasch är lång, vilket gjorde att Anna Brolin ändra om sitt schema helt, efter läkarens ord.

Anna Brolin var nära kollaps, enligt hennes läkare. Foto: TV4

– Kollapsar man som förälder är inget värt någonting längre, säger Anna Brolin till Topphälsa enligt Expressen och fortsätter:

– I dag är största frågan hur jag ska hitta rätt balans. Jag vill fortfarande ha utmanande arbetsuppgifter.

Starkt av dig att prata om det här, och så viktigt att berätta om! Tryck på gilla-knappen för att skicka styrkekramar till Anna Brolin!

 

Läs mer om...