Foto: Instagram/@bellastabergs

Efter Paul Tillys dilemma med 18 år yngre fästmön – parets nya bröllopsbesked: ”Vi bestämde att…”

Paul Tilly känner många igen som en av profilerna från Ica-reklamerna, där länge axlat rollen som ”Ulf”.

Men på det privata planet lever han med sin 18 år yngre partner Isabella Staberg och deras gemensamma son i Marbella, Spanien.

Förra sommaren friade till sin älskling och nu delar de med sig av det senaste beskedet om deras kommande bröllop.

– Många har frågat när bröllopet kommer äga rum, skriver Isabella på sin Instagram.

De allra flesta drömmer om kärleken som slår omkull en totalt och gör att fjärilarna far runt i magen hejdlöst.

När den väl är framme är det bra att hålla hårt i den, något som Paul Tilly definitivt gjort med sin stora kärlek Isabella.

I augusti förra året tog Ica-profilen mod till sig, ställde sig på ett knä, fiskade upp en ring och ställde den mest kärleksfulla fråga man någonsin kan yttra.

”Det enklaste JA jag sagt i hela mitt liv.”

Han frågade om Isabella ville gifta sig med honom och till hans stora lycka blev svaret ett solklart JA!

”Igår gick mitt livs kärlek och pappan till min son ner på ett knä och frågade om jag ville gifta mig med honom. Det var det enklaste JA jag sagt i hela mitt liv. Jag är fortfarande chockad men så otroligt lycklig, JAG SKA GIFTA MIG!! Allt var helt perfekt; han friade på den finaste restaurangen med en underbar inramning och utsikt över solnedgången. Jag ville bara dela min glädje- nu ska jag tillbaka in i ’nyss förlovad’-bubblan här i Menorca med min FÄSTMAN”, skrev Isabella då på sin Instagram.

Isabellas kärleksförklaring

Sedan dess har deras kärleksbubbla minst sagt sett härlig ut i sociala medier.

De båda delar ofta med sig av fina bilder på sina liv tillsammans och även en och annan kärleksförklaring till varandra.

I samband med Pauls födelsedag publicerade Isabella bland annat ett mycket fint inlägg till sin fästman.

”Jag är SÅ glad att jag har dig, vad har jag gjort för att förtjäna det? Du får mig att skratta hysteriskt varje dag, aldrig en tråkig stund, du bidrar med så mycket glädje. Du gör mig även helt tokig! Jag antar att det är för att du måste hantera min galna sida, förstår inte hur du orkar. En helt perfekt matchning, vi stöttar varandra oavsett vad, vi är alltid där för varandra. Du gör mig till en bättre person,” skrev hon.

Planerat sitt bröllop sedan hon var fem

Självklart är det många som undrar hur deras bröllopsplanering går.

För några år sedan berättade Isabella i en intervju med Expressen att hon planerat sitt sagobröllop i princip hela livet.

– Jag har planerat mitt bröllop sen jag var fem. Men jag måste nog gifta mig sju gånger för jag har hittat sju fina klänningar, berättade hon för tidningen och fortsatte:

– Jag vill att det ska vara litet och inte i en kyrka. Festen ska vara utomhus, kanske vigsel också men det beror på vädret. Jag har en hel bild över hur det ska vara. Jag vill inte ha något stort bröllop. Det ska i stället vara litet och påkostat. 

Frågan alla undrar

Nu när bröllopet faktiskt närmar sig förklarar hon på sin Instagram att det är många som ställt frågan gällande när det blir av.

”Många har frågat när bröllopet kommer äga rum. Eftersom vi förlovade oss under Covid och inte visste hur länge det skulle vara kvar, plus att jag precis hade startat företag, så vi bestämde att det blir våren 2024. Oooch om du känner mig personligen vet du att det här bröllopet inte är det enklaste att planera, det kommer ta lååång tid. Jag är ’mycket’, så mitt bröllop kommer också vara det”, skriver hon.

Vi önskar er all lycka till med planeringen och hoppas ni får ett underbart bröllop när det väl är dags!