Filip Lamprechts nya, avklädda bild väcker starka reaktioner – visar superkroppen: ”Hade gärna…”

Filip Lamprecht, 25, dansade sig in i hela svenska folkets hjärtan när han vann Let’s Dance 2021. I samma veva blev uppbrottet från Peg Parnevik officiellt, och sedan dess har Filip varit singel. Nu visar han upp en ny, avklädd bild som får följare att tappa hakan. 

Filip Lamprecht, 25, var under sin uppväxt känd som sonen till folkkära programledaren och hälsoinspiratören Kristin Kaspersen. Sedan 2021 känner dock de flesta till Filip som vinnaren av ”Let’s Dance”, där han golvade både publiken och juryn i varje fredagsfinal. 

Romansrykten om Lamprecht

Under början av Let’s Dance-karusellen visade dåvarande flickvännen Peg Parnevik sitt stöd i form av kärleksfulla bilder på henne och Filip på Instagram. Men en tid in i tävlingen kom tonen att ändras. 

– Jag har verkligen försökt mitt bästa men jag mår inte bra, skrev Peg på Instagram när hon kommenterade uppbrotts- och otrohetsrykten om Filip då. 

I samband med det meddelade artisten att hon skulle ta en paus från sociala medier, på obestämd tid. 

Flera romansrykten gällande Filip Lamprecht och danspartnern Linn cirkulerade i veckor, men de dementerades genom att Linn visade upp och bekräftade kärleken till sambon Jacob Persson, som också är dansare.

Kort efter att Let’s Dance-finalen var avgjord och Filip Lamprecht och Linn röstats fram som vinnare blev uppbrottet från Peg Parnevik officiellt. 

I podden “Två meter dumheter” berättade Filip Lamprecht senare att hans medverkan i Let’s Dance spelade en stor roll för beslutet. 

– Programmet var väl det som avgjorde att det hände då. Men jag skulle också säga att det skulle ha hänt ändå. Man har liksom sina egna grejer och det var någonting som skulle komma hur som, sa han då. 

Starka reaktioner på nya bilden

Sedan dess har Filip varit singel, och av nya bilderna att döma verkar han vara en eftertraktad sådan. 

”Hade gärna legat bredvid”

Nyligen gjorde 25-åringen ett samarbete med Armani Beauty, i form av en avklädd filmsnutt på Instagram där han duschar.

“ÖÖÖHH, sjukaste jag sett”, kommenterar en följare. 

“Mina ögon är välsignade”, skriver artister Tusse i kommentarsfältet. 

Men det är inte det enda inlägg av Filip som fått stor uppmärksamhet. I en ny bild ligger Filip och solar i bar överkropp utomlands. Bilden fick snabbt många hyllningar. 

“Hade gärna legat bredvid dig och solat”, skriver en följare.

“Porr”, skriver en annan.

“Grovt”, skriver en tredje. 

Vad tycker du om bilden? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet på Facebook.

LÄS MER: Filip Lamprecht bryter tystnaden – därför tog det egentligen slut med Peg Parnevik: ”Det som avgjorde…”