Fredrik Skavlans barn har vuxit upp – så här ser de ut i dag

Han har haft en makalös karriär som programledare.

Men Fredrik Skavlan är även far till sex barn.

Till skillnad från farsan har barnen hållit sig borta från rampljuset – så här ser de ut i dag.

Fredrik Skavlan, 54, har med sin talkshow ”Skavlan”, kanske, blivit Sveriges mest folkkära norrman. 

Programmet hade premiär redan 2009 och sedan dess har den 54-åriga programledaren intervjuat aktuella personer på bästa sändningstid inför miljoner tittare.

Han har prisats på Kristallen för årets underhållningsprogram och årets manliga programledare – men sedan en tid tillbaka står det klart att programmets tid är räknad.

Förra säsongen tog Carina Bergfeldt över taktpinnen och ledde programmet när Fredrik Skavlan var pappaledig. I höst är han tillbaka men meddelar även att det blir hans sista säsong och att det på ett sätt ska bli skönt att avrunda det han en gång startade.

– Mitt mål som TV-producent har varit att det här unika talkshow-formatet skulle överleva mig som programledare, och tack vare min kollega Carina Bergfeldt ser vi nu att detta är möjligt. Därmed känner jag mig fri att få realisera andra idéer medan arbetsglädjen fortfarande är intakt. Vad det konkret blir, får vi återkomma till, sade Fredrik Skavlan, som hoppas få vara ”lite mer Fredrik, och lite mindre Skavlan”, då i ett pressmeddelande.

Fredrik Skavlan
Foto: SVT

Familjen och barnen

Men utöver att vara en framgångsrik talkshow-värd är han även en familjefar.

Sedan 2006 är han tillsammans med skådespelerskan Maria Bonnevie och tillsammans har paret tre barn. Men något som tittarna kanske inte vet är att Fredrik Skavlan även är far till tre barn till – som lever ett liv utanför rampljuset.

De har han tillsammans med sin tidigare fru Sophia.

Samtliga av programledarens barn har hållit relativt låg profil utåt och väldigt sällan har de fastnat på bild. Det gäller även Fredrik Skavlans tre äldre barn: Georg, Selma och Susanne.

För tre år sedan gifte sig sonen Georg med Johanne Paasche och i vintras blev även Fredrik Skavlan farfar, när paret fick tillökning.

Att döma av dottern, Selma Fergus Skavlans sociala medier, har hon valt lite samma linje som farsan och blivit journalist. Dessutom har hon varit aktuell med radio/podcast på NRK.

https://www.instagram.com/p/CPLE2xuJZUb/

Susanne Skavlan däremot är väldigt privat av sig på sociala medier, men att tyda av hennes Facebook – hoppade hon på Polishögskolan i Oslo, 2019. Spännande!

Vi önskar allt det bästa för Fredrik Skavlan med familj och ser fram emot se vad alla väljer för vägar i livet!