GRATTIS: Kevin Costner fyller 69 – därför känner du kanske igen hans 19 år yngre nya kärlek

Skådespelaren Kevin Costner fyller 69 år i dag! Han har även andra skäl att vara lycklig. Han har nämligen hittat kärleken igen efter sin infekterade skilsmässa.

Det kan till och med vara så att du känner igen den 19 år yngre flickvännen.

I Sverige är han kanske mest känd för sin 90-talsrulle ”Dansar med vargar”. Det var tack vare sin rolltolkning som löjtnant John Dunbar under det amerikanska inbördeskriget som Kevin Costner slog igenom stort världen över.

Han både regisserade, producerade och spelade huvudrollen i storfilmen. Filmen vann två priser på Oscarsgalan: bästa regi och bästa film.

Läs mer: Nya bilderna på Kevin Costner får fans över hela världen att gnugga sig i ögonen: ”Herregud”

Efter det var han med i bland annat ”Bodyguard” och ”Robin Hood: Prince of thieves” – på senare tid har han hyllats för western- och dramaserien ”Yellowstone”.

Kevin Costner är verkligen en av vår tids stora Hollywood-skådisar.

Kevin Costner
Kevin Costner. Foto: Shutterstock

Återförenades med frun

Under drygt 18 år var han gift med Christine Baumgartner, 49, och tillsammans har de fått tre barn: sönerna Cayden, 15, och Hayes, 14 och dottern Grace, 12.

De blev officiellt ett par 1999, men sågs redan på 80-talet. Då var Costner däremot redan gift med en annan kvinna.

2003 splittrades paret då Christine ville ha barn men Kevin, som redan hade flera barn sedan tidigare, sa nej. Hon gav honom ett ultimatum:

Hon sa till mig: ”Jag kommer att vänta på dig men inte hur länge som helst. När du har tagit ditt förnuft till fånga, kom tillbaka till mig”. Och det gjorde jag”, sa Costner till Parade 2012.

Ett år efter att de gjorde slut gifte de sig. Men efter ungefär 18 år tog äktenskapet slut. När Christine lämnade in skilsmässoansökan hävdade hon att paret hade ”stora meningsskiljaktighet”.

Relationen mellan Kevin och Christine har sedan separationen blivit väldigt infekterad.

”De båda lyste upp”

Nu finns det däremot ett nytt glädjeämne i Costners liv. Enligt källor nära skådespelaren har han träffat kärleken igen. TMZ skriver att det är artisten och skådespelaren Jewel Kilcher, 49, som är hans nya hemliga flickvän.

I början av december skrevs det om att paret setts ihop under en tennisinsamling som Jewel varit med och anordnade. På bilder tagna av paparazzi-fotografer syns hon sitter i hans knä medan hon sjunger i en mikrofon och han håller om henne.

Jewel Kilcher
Artisten och skådespelaren Jewel. Foto: Shutterstock

TMZ skriver också att turturduvorna tillbringat lite ledig tid tillsammans i Karibien.

– Det var definitivt något på gång. De var flörtiga och när de var tillsammans var det som att de båda lyste upp, säger en källa enligt tidningen.

En annan, anonym, person säger:

– Man kunde se att de försökte vara diskreta, men alla som såg dem kunde säga att något var på gång.

Grattis på din födelsedag, Kevin Costner.

Och ett stort grattis till nya kärleken också. Alla förtjänar kärlek.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev