Foto: TT

Hanna Hedlunds nya plötsliga drag – efter skilsmässan från Martin Stenmarck: ”Lycklig”

Efter 23 år tillsammans gick Hanna Hedlund och Martin Stenmarck skilda vägar i fjol.
Nu berättar Hedlund om sitt nya drag efter skilsmässan.
– Jag är så oerhört tacksam, grundlurad och lycklig, skriver hon.

Efter över tjugo år tillsammans meddelade artisterna Hanna Hedlund och Martin Stenmarck i fjol att de bestämt sig för att gå skilda vägar.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM 20160906 "Stjärnklart"-konceptet är inne på sitt 30:e år. Martin Stenmarck är en av deltagarna i showen 2016. Foto: Janerik Henriksson / TT
STOCKHOLM 20160906 ”Stjärnklart”-konceptet är inne på sitt 30:e år. Martin Stenmarck är en av deltagarna i showen 2016. Foto: Janerik Henriksson / TT

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck om uppbrottet

Paret gick då själva ut och berättade om beslutet på sina respektive sociala medier.

LÄS MER: Hanna Hedlund säger ifrån – efter intima frågorna om uppbrottet med Martin Stenmarck

– Ja, allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par, skrev Hedlund och Stenmarck i ett gemensamt inlägg på Instagram.

Artikeln fortsätter under bilden.

I egna podcasten ”Jessica & Hanna – Å andra sidan” har Hanna Hedlund berättat ärligt och öppenhjärtigt om hur skilsmässan påverkat henne.

– Åh jag tänker att jag har känt båda panik, skräck, rädsla och ångest. Verkligen. Sen tror jag att det är lite svårt att prata om vissa saker. Speciellt när man har barn, sade Hanna i podcasten.

Hedlund och Stenmarck var ett par i 23 år.

– Det har varit en sorg. Som en stor sorg, på varje årsdag, det väcks till liv av minnen eller en låt. Det kan komma jättemycket känslor, verkligen, sade hon.

Nu kommer nya, härliga besked från artisten.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM 20210401 Hanna Hedlund inför Let’s dance 2021. Foto: Claudio Bresciani / TT

Hanna Hedlund berättar på sin Instagram om vännernas fina gest efter skilsmässan.

Hanna Hedlunds ord om ”skilsmässohippan”

Artisten, som förr om åren bland annat synts i TV4:s ”Hellenius hörna” och nu är aktuell med Pernilla Wahlgrens show ”Hybris”, överraskades nyligen av vännerna – med en skilsmässohippa.

– Har inga ord. Jag har jordens finaste vänner. Det visade sig att de planerat i månader. Som en möhippa fast tvärtom. Vi har spånat på det i podden för över ett år sen, att man borde ge sina väninnor en skilsmässohippa som man gör en möhippa, och nu fick jag en!!! skriver Hanna Hedlund på sin Instagram.

Den omtyckta artisten vill nu rikta sin tacksamhet till sina vänner.

– Jag är så oerhört tacksam, grundlurad och lycklig. Mina kloka starka sköra galna roliga fantastiska tack tack för en otrolig dag och kväll, skriver Hedlund.

Så underbart att höra, Hanna! Vi önskar dig allt gott.

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar om denna stjärna!