Hans Wahlgrens privata ord till Christian Bauer – när han lämnade Pernilla vid altaret

Förra lördagen gifte sig Pernilla Wahlgren i hemlighet i Lidingö kyrka. Hennes pappa Hans Wahlgren gick med henne fram till altaret, där Christian Bauer stod och väntade.

Då sa Hans ett par starka ord till sin svärson.

Nyheten slog ned som en bomb under onsdagskvällen.

Det här hände precis (So this just happened)”, skrev både Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 57.

Läs mer: Därför vill inte Pernilla Wahlgren att Bianca Ingrosso blir mamma just nu: ”Så mycket kan jag säga…”

De hade gift sig i hemlighet i Lidingö kyrka lördagen den 2 december. Det var bara den närmaste familjen och några utvalda vänner som närvarade vid den vackra ceremonin.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer bröllop
Pernilla och Christians bröllop. Foto: Instagram

Att paret skulle gifta sig just den dagen var ingenting som hade nåt allmänheten. Faktum är att originalplanen var att bröllopet skulle äga rum under hösten, men planerna gick i stöpet.

Kollade på ställen i Spanien

I stället hade Pernilla och Christian börjat kolla efter lämpliga platser i Spanien där de skulle kunna gifta sig i värmen och solen. Kanske på en strand. Absolut ingen kyrka. ”Wahlgrens värld”-tittarna kunde följa deras jakt på Kanal 5 för några veckor sedan.

– Vi är nog rätt inne på utomlands båda två, eftersom vi båda har varit gifta förut och haft kyrkbröllop i Sverige. Då är det kul att göra något helt annat. Eftersom vi har hus i Marbella och vi tycker om att vara där så är väl tanken att vi ska samla alla vännerna. Och att det blir bröllop på stranden eller något sådant där. Någonting i alla fall som är annorlunda för oss båda, har Pernilla sagt till Aftonbladet.

De blåste oss alla! För visst blev det kyrkligt bröllop, och inte heller blev det i Spanien.

Överlämnades av pappa Hans

I en video som Pernilla publicerade under torsdagen syns hur hon går tillsammans med sin pappa, den tidigare skådespelaren, Hans Wahlgren, 86, fram till altaret inne i kyrkan.

De promenerade fram till tonerna av Hans Zimmers ”If I wanted to call you”, en finstämd melodi som hörs i filmmusiken till julklassikern ”The Holiday”.

Pernilla Wahlgren och Hans Wahlgren
Pernilla leds fram av pappa Hans. Foto: Instagram

När de nådde fram till altaret väntade Christian Bauer där framme. Svärsonen gav honom en puss på kinden och fick en kärleksfull klapp tillbaka.

Sen sa Hans några riktigt starka och känslosamma ord till sin svärson.

– Ta hand om henne nu, sa han till Christian.

Hans Wahlgren, Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Hans, Pernilla och Christian vid altaret. Foto: Instagram

Pernilla skriver på Instagram:

Snön föll utanför. Kyrkklockorna ringde. Dörrarna öppnades, och jag gick in i kyrkan med min älskade pappa vid min sida, som överlämnade mig till min Christian med orden: ”Ta hand om henne nu”. En stund jag alltid kommer att bära med mig”.

Stort, stort grattis till er allihopa! Vad härligt med ett snöigt och vackert vinterbröllop på hemmaplan.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev