Efter intima bilderna: ”Hur lockande de än kan vara…”

Efter att Linda Lindorff och TV4 presenterade det nya tillskottet i årets skara av bönder i Bonde söker fru utbröt en smärre kaos i lammbonden Mattias brevlåda och inkorg.

Den 26-årige bonden från Norrtälje har nu blivit överröst av inviter och nakenbilder från olika kvinnor, trots att de inte söker till programmet. Detta har gjort att Linda Lindorff infört en strikt regel.

– Ska väl tillägga här nu att jag inte vill att du svarar på dom här inviterna hur lockande det är kan vara, säger Linda Lindorff i en intervju som hon delat med sig av på sin blogg.

 

 

När Linda Lindorff återser lammbonden Mattias, 26, för att följa upp med brev från potentiella kärlekskandidater till programmet, visar det sig att Mattias redan fått runt hundratals brev från andra tjejer, sedan hans presentation syntes i tv och på Lindas blogg.

– Det har skrivits en del kul grejer. Några nakenbilder och lättklätt har de blivit med, säger Mattias till Lindorff.

Foto: TV4

”Jag vill inte att du…”

Men detta är något som Linda Lindorff och TV4 ser allvarligt på, då det är tjejerna som söker till programmet som ska få första tjing på tv-bonden.

– Ska väl tillägga här nu att jag inte vill att du svarar på dom här inviterna hur lockande det är kan vara. Alla måste få samma förutsättningar. Breven ska till redaktionen så att du sedan får alla samtidigt och kan göra ett rättvist val. Ge alla samma chans säger Linda Lindorff till bonden i en intervju i hennes blogg.

Ser du fram emot årets säsong av Bonde söker fru? Dela gärna isåfall.