Jenny och Niklas Strömstedt flydde bränderna i Australien

Jenny och Niklas Strömstedt har tvingats fly de härjande skogsbränderna i Australien.

I ett inlägg på Instagram delar Jenny, som nu landat i Sverige, med sig av upplevelsen.

TV4-profilen Jenny Strömstedt är ett populärt ansikte i rutan. Vi ser henne i i ”Nyhetsmorgon” några dagar i veckan. Hon syns också i ”Brottsjournalen” tillsammans med kriminologen Leif GW Persson och även i succéserien ”Tillsammans med Strömstedts”, som hon leder ihop med sin man Niklas Strömstedt.

Jenny och Niklas Strömstedt har firat både jul och nyår på andra sidan jordklotet i Australien. Flera av bilderna togs i Byron Bay, en stad några mil norr om Sydney.

För tre dagar sedan publicerade Jenny Strömstedt ett inlägg på Instagram där hon skriver om de bränder som just nu härjar i Australien. Hon och Niklas bilade ner från Byron Bay till Sydney för att resa hem till Sverige.
Östkusten, som de bilade längst ned med, är värst drabbad.

Jenny Strömstedt skrev bland annat:

”Vi mår bra. Bilar ner till Sydney för att resa hem till Sverige och det kommer inte vara någon fara längs motorvägen. Men det brinner lite varstans runt i kring oss och ja, vi har apparna som visat var det brinner. Vi har googlat vad vi ska göra om vi råkar köra in i en bushfire.”

Hon berättade även inlägget att hon och Niklas googlat sig till vad de skulle göra om de skulle hamna i en skogsbrand.

Vi hoppas att resan ner till Sydney gick bra och även resan hem till Sverige. Såklart tänker vi på alla i Australien och hoppas innerligt att skogsbränderna i Australien upphör snarast. Dela gärna inlägget om du håller med.