Kikki Danielssons nya mardrömsbesked: ”Hela min värld rasade idag…”

Kikki Danielsson är som bekant en av våra mest älskade och folkkära artister. Just det här året har varit extra hektiskt för artisten – som förra hösten gjorde stor succé i TV4:s ”Så mycket bättre”, innan hon tävlade i Melodifestivalen 2018, då för tionde gången i ordningen. Hennes bidrag ”Osby Tennessee” gick dock inte vidare till finalen. Därefter har Kikki bjudit sin publik på massor av musik, i form av den turné hon genomförde i somras.

Kanske är det just med detta i åtanke som gör att Kikki nu har tagit en liten paus efter den långa turnén. Då kan fansen samtidigt vara tacksamma för att Kikki är så givmild och delar med sig av och bjuder på sig själv i sina sociala medier. På både Twitter och Instagram skickar artisten ut uppdateringar och bilder med olika händelser i vardagen – både av mer humoristisk och lite mer allvarlig karaktär.

Nyligen lade Kikki upp en bild på en vacker Viktoriaplommonkvist. Men samtidigt möttes fansen också av en bild på en ledsen Kikki som inleder sitt inlägg allvarligt.

– NÄÄE!! Nu är det kokta fläsket stekt. Hela min Värld rasade idag, inleder hon.

Alla vet vi ju hur det kan vara när man går och längtar efter någonting. Så här på hösten kan det exempelvis vara att skörda frukten i trädgården. När man då inte får göra det… ja, det är verkligen trist. Ungefär detta drabbade Kikki Danielsson.

”Snacka om käftsmäll”

Hon förklarar att hon längtat i ett helt års tid efter de underbara Viktoriaplommonen. Men nu verkar det som om säsongen är över – åtminstone för Kikki. Hon förklarar:

– Fredagar är det torgdag här, och jag har glad i hågen åkt dit varje fredag de senaste veckorna och fått samma svar: ”Viktoriaplommon har vi nästa vecka”. Därför åkte jag dit även idag, övertygad om att NU måste väl ändå mina plommon finnas där. Snacka om Käftsmäll.

Då fick Kikki beskedet: Torgdagarna tog slut förra fredagen.

– Jag får alltså inte smaka ETT ENDA VIKTORIAPLOMMON I ÅR. Katastrof!! Vet inte hur jag ska gå vidare nu? skriver Kikki i en fråga till sina följare.

Fansen erbjuder plommon

I kommentarerna är det många som erbjuder plommon till Kikki. En skriver:

– Har ingen aning om det är samma. Men jag har ett träd fullt med liknande (sist jag kollade) hemma. Kan fylla en påse åt dig om du vill.

Andra skriver dock att deras plommon tagit slut för i år, en insikt som även Kikki verkar ha kommit fram till då hon skriver i kommentarerna:

– Nja, det är nog bara att inse, att plommonsäsongen är slut för i år. Ingen affär tog hem Viktoriaplommon i år.

Vi hoppas att Kikki ändå kan hitta lyckan på annat vis i höst! Hoppas du får en fin och lugn höst, Kikki! Det är du väl värd efter all härlig musik du bjudit oss på det senaste året!

Den här sången från ”Så mycket bättre” var till exempel ett riktigt guldkorn! Vilken låt av Kikki tycker ni är bäst? Skriv gärna en kommentar och dela vidare om du vill önska Kikki en fin höst ändå – trots plommonavsaknaden!

Foto ovan: Boberger / Wikimedia commons och @therealkikkidanielsson Instagram