Foto: TT

Kristin Kaspersens utseendeförändring till bröllopet – hyllas nu stort: ”Inte för att jag brukar…”

Färgglatt och lekfullt i solskenet.
Kristin Kaspersen gjorde stor succé på bröllopet.
Nu visar hon upp nya stilen – som hyllas stort.
– Inte känd för att jag brukar bära färgglatt… men trivdes galet bra i det, skriver den folkkära programledaren.

Proffsiga programledaren Kristin Kaspersen, 52, tilldelas ofta prestigefyllda uppdrag i svensk tv. För sjätte året i rad ledde hon i vintras Idrottsgalan i SVT, där de starkaste idrottsprestationerna prisades på bästa sändningstid direkt från Stockholm.

STOCKHOLM 20210118 Programledaren Kristin Kaspersen på röda mattan inför Idrottsgalan. Foto: Claudio Bresciani/TT
STOCKHOLM 20210118 Programledaren Kristin Kaspersen på röda mattan inför Idrottsgalan. Foto: Claudio Bresciani/TT

Kaspersen har mycket stor rutin från att leda just Idrottsgalan. Mellan åren 2000-2002 och även 2006-2007 styrde hon den årligt återkommande prisceremonin där landets främsta och mest folkkära atleter får ta emot svenska folkets jubel och ära i olika kategorier.

Hon har även lett framgångsrika produktioner som ”Söndagsöppet”, ”Fångarna på fortet” och ”Biggest loser”.

År 2019 skrev hon dessutom Let’s dance-historia när hon tillsammans med proffsdansaren Calle Sterner tog hem det årets upplaga av danstävlingen i TV4. Två år senare fick hon dessutom se sonen Filip Lamprecht göra samma resa i programmet.

STOCKHOLM 20190531 Kristin Kaspersen med danspartnern Calle Sterner vinner finalen i "Let's Dance" 2019. Foto: Fredrik Sandberg / TT
STOCKHOLM 20190531 Kristin Kaspersen med danspartnern Calle Sterner vinner finalen i ”Let’s Dance” 2019. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Boken om mamma Lill-Babs – Kaspersens känslosamma ord

Kaspersen har under våren dessutom varit högaktuell med en bok om mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson – som hon sammanställt tillsammans med systrarna Monica Svensson och Malin Berghagen.

Under våren släpptes boken ”Vår mamma Lill-Babs” – en bok som Krisin beskrev känslosamt.

– Vi vill hylla dig för den mamma du är. För allt du gjort och allt du kämpat för. Du har inspirerat så många. Det kommer fram vänliga människor var och varannan dag och pratar om dig. Och i min värld är du med varje dag. Jag pratar med dig, frågar om råd och ber dig följa med på jobb, middagar och äventyr. Din närvaro är påtaglig och du har gjort avtryck för alltid. Inte minst genom hur du spridit vikten av att vi är snälla mot varandra och att vi ser varandra, säger Kristin Kaspersen i ett uttalande.

LÄS MER: Kristin Kaspersens tårar i tv – bröt ihop efter oväntade Lill-Babs-hyllningen: ”Jag orkar inte”

Efter kärlekslyckan – Kaspersens stora succé på bröllopet

Kristin Kaspersen är onekligen en mångsysslare av rang. Hon har talang inom en rad områden – såväl som författare som programledare i såväl tv som i egna podcasten ”Nyfiken på”, där hon intervjuar intressanta gäster.

Dessutom har Kaspersen nyligen förtjänstfullt tjänstgjort som vigselförrättare!

Det berättar hon själv om med glädje i sociala medier.

När den tidigare Robinson-deltagaren Joanna Swica bytte ringar med sin älskade make var det Kaspersen som förärades med uppdraget som vigselförrättare.

Nu berättar Kristin om glädjen!

– Vilken fantastisk ära och gåva att vara i den stunden med er när ni sa JA till varandra, skriver hon om det lyckliga paret och fortsätter:

– Den kärleken ni har är obeskrivligt vacker, sårbar, respektfull, ärlig, äventyrslysten och helt underbar. Tack för alla samtal inför den här dagen, tack för vår vänskap och TACK för en oförglömlig helg med skratt, glädjetårar, dans, vinprovning, nattbad, poolparty och galet härliga människor. Allt detta tack vare er KÄRLEK som omfamnade oss alla.

Kaspersens färgglada förvandling hyllas stort: ”Inte känd för”

Dessutom hyllas nu Kaspersen själv stort efter det soliga bröllopet.

Anledningen? Hennes färgstarka klänning som hundratals följare på Instagram nu kommenterat med glada tillrop.

– Såååååå fin! skriver artisten Lina Hedlund i en kommentar till Kaspersens inlägg.

– Inte känd för att jag brukar bära färgglatt… men trivdes galet bra i det! skriver Kaspersen själv om sin färgglada utseendeförändring.

Du är fantastisk, Kristin!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar om denna stjärna!