Foto: TV4, Youtube/Jessica Gow, TT

Kristin Kaspersens vägran – visar nu upp efter beslutet: ”Jag vill att ni följare får ta del av det”

Nej, det blir inget sommaruppehåll.
Kristin Kaspersen vägrar pausa.
Nu berättar den folkkära tv-profilen varför.

Sommaren har redan kopplat sitt grepp om landet och många går på ledighet. Så även många tv-program som har sändningsuppehåll i rutan under sommarmånaderna juni, juli och augusti.

Men Kristin Kaspersen kommer inte att pausa sin populära podcast. I stället kommer den att fortsätta hela sommaren.

Nu berättar hon varför.

Det är i ett känslosamt och fint inlägg på Instagram som Kaspersen väljer att lyfta fram alla sina kollegor som jobbar med hennes podd bakom kulisserna. ”Kristin Kaspersen nyfiken på”, som podden heter, är en intervjuserie där tv-profilen möter olika profiler för intressanta samtal.

Hon startade programserien i höstas och hittills har ett 40-tal avsnitt publicerats. Bland gästerna märks bland andra läkaren Anders Wallensten, känd från Folkhälsomyndighetens pressträffar, fotbollslandslagets förbundskapten Janne Andersson och EU-parlamentarikern Alice Bah Kuhnke.

– Sommaravslutning för säsongen men podden tar inget uppehåll utan fortsätter hela sommaren. Att få göra min podd ”Nyfiken på” har varit så galet mycket roligare än jag trodde. Att möta intressanta människor för inspirerande samtal är ren lycka. Och att få göra podden med dessa tre är en ynnest, skriver Kristin Kaspersen och hyllar sina kollegor Sara, Ninni och Ruth.

Kaspersen går dock inte in på om avsnitten är förinspelade sedan tidigare eller om de kommer spelas in under sommarens gång.

Kaspersen fortsätter:

– En dröm att får jobba med så begåvade och dessutom så fantastiskt fina människor, skriver hon.

Tv-profilen är tydlig med att det är lagarbetet som gjort hennes podcast till vad den är – trots att det ”bara” är hon själv som är ansiktet utåt.

– Det är så tydligt att teamet tillsammans gör slutprodukten. Och jag vill att ni följare får ta del av det. Även om det är jag som syns och hörs så är jag och podden ingenting utan det här teamet. Tack bästa teamet för en fantastisk vår. Ser fram emot hösten med er, skriver Kristin.

STOCKHOLM 20180115 Programledare Kristin Kaspersen leder Idrottsgalan 2018 i Globen på måndagen. Foto: Jessica Gow / TT / kod 10070

Vilken fin hyllning till dina kollegor, Kristin, stort lycka till med allt!