Lasse Kronér bryter tystnaden – nya beskedet om hälsan efter svåra kampen: ”Man känner av…”

När Lasse Kronér insjuknade i corona förra året, blev inspelningarna av ”Doobidoo” ett enda mörker.

Nu har det gått en tid sedan den svåra sjukdomskampen, och nu ger folkkära programledaren nytt besked om hälsan till Nöjeslivet.

Världen över har tusentals insjuknat i det fruktansvärda coronaviruset.

Och tyvärr har många också förlorat kära familjemedlemmar, vänner och kollegor i pandemin.

Men även om vaccinationen är i full gång, är krisen långt ifrån över, och för de som insjuknat tidigare tvingas också många lida av men.

Under inspelningarna av det hyllade programmet ”Doobidoo”, hade Lasse Kronér nyss varit sjuk med corona.

Trots sjukdomskampen spelades programmet in, men i efterhand var det inte mycket som programledaren faktiskt minns från den tiden.

 Under inspelningarna blev det konstigt. Min hjärna har påverkats och blivit långsammare. Jag har märkt att jag kan tappa ord och meningar, vilket kan märkas i programmet, har han tidigare sagt till Nöjeslivet.

Lasse Kronér
Foto: SVT

LÄS MER: Lasse Kronérs ärliga ord om Renée Nyberg – efter bråket framför kamerorna: ”Jag brukar inte…”

Pausade inspelningarna

Men till slut fick det bli en paus.

Efter fyra avsnitt inspelade, sköts produktionen upp och det dröjde två månader innan det femte avsnittet började spelas in.

 Det kostar mycket att ha en produktion liggande. Redaktionen fick slita för att flytta på allt, artister byttes ut eller så kunde de inte efter vi flyttat allt. Nu i efterhand kanske det smartaste hade varit att lägga ner produktionen eller att ta in en ersättare, sa han då och fortsatte:

 SVT väntade in mig i största möjliga mån för att jag skulle klara av att spela in allt. Men nu i efterhand har jag ingen aning om hur det var. Jag minns inte.

. Foto: TV4/Youtube

LÄS MER: Lasse Kronérs privata insikt – öppnar nu upp efter tunga tiden: ”Jag kan i dag…”

Nya hälsobeskedet efter kampen

Nu har det gått en tid sedan Lasse blev friskförklarad, och i en intervju med Nöjeslivet berättar han nu om hur hälsan är i dag.

Det är strålande med mig i dag, men jag har lite sviter kvar från sjukdomen. Man blir tydligen aldrig riktigt av med det, säger Lasse.

Han berättar vidare att hans lungor är mycket bättre, men att vissa men fortfarande kvarstår.

Jag har spykänslor som jag har haft i princip hela tiden. Man känner av i kroppen att man varit sjuk. Det är ett konstigt jävla virus som beteer sig så underligt, säger han och fortsätter:

Men jag har full tillförsikt inför framtiden. Det är mest tråkigt att man inte kan jobba lika mycket som tidigare, och att inte får hålla på med saker man har gjort tidigare.

Vi hoppas att du snart känner dig helt återställd Lasse! Alla våra styrkekramar till dig!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.