Linn Hegdals lycka för Filip Lamprecht – kärleksfulla ordet efter pojkvännens stora nyhet

Filip Lamprecht är en av deltagarna i den nya säsongen av ”Sveriges mästerkock VIP”. Det gillas av många – bland annat av hans flickvän Linn Hegdal.

Proffsdansaren ger honom ett kärleksfullt ord efter det glädjande beskedet.

För tre år sedan, våren 2021, dansade tv-profilen och entreprenören Filip Lamprecht, 27, med proffsdansaren Linn Hegdal, 28, i ”Let’s dance”.

Kristin Kaspersens son var då i en relation med Peg Parnevik, samtidigt som Linn Hegdal var tillsammans med sin danspartner Jacob Persson, som också varit med i TV4-programmet.

Läs mer: Kristin Kaspersens nya kärleksbesked – nu får hon äntligen berätta om familjelyckan

Det började ryktas om att Filip och Linn var mer än bara danspartners. Eftersom de vann hela tävlingen blev det bara extra mycket snack efteråt.

Även om de dementerade kärleksryktena fortsatte spekulationerna. Att de fortsatte umgås och syntes på varandras sociala medier ibland spädde bara på ryktesfloran.

Filip bekräftade relationen

Efter några år kom så bekräftelsen som egentligen alla bara väntat på. Filip och Linn, som båda hade avslutat sina respektive förhållanden, var ett par. Faktum är att de hade varit det i ett helt år utan att säga något officiellt.

1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig”, skrev han i ett kärleksfullt inlägg på sin Instagram i slutet av januari.

Linn Hegdal, Filip Lamprecht
Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett par. Foto: Instagram

En stund senare kommenterade hon för första gången relationen.

Älskar dig!!! Massor massor massor”, skrev hon på hans Instagram.

Linns kärleksfulla ord

Paret fortsätter att sprida kärlek på sociala medier. När Filip levererade en stor nyhet under tisdagen – att han ska vara med i TV4:s nya säsong av ”Sveriges mästerkock VIP” – kommenterade hon snabbt hans härliga besked.

DET SKA LAGAS MAT!! 24:e april drar mästerkocken VIP igång på TV4 och jag ska hålla på med en av de saker jag älskar mest på denna planet, MAT!”, skrev han i sitt inlägg.

Hon svarar: ”GULLIG!!!!!”.

Även hans mamma Kristin Kaspersen skriver att hon tycker det är kul att han ska vara med.

Filip Lamprecht vann ”Hela kändis-Sverige bakar” ihop med längdhopparen Michel Tornéus, 37, i fjol. Så han har bra koll på matlagningsprogram.

Ni är så fina tillsammans, Filip och Linn. Kärleken är störst av allt.

Och lycka till med matlagningen i ”Sveriges mästerkock VIP”, Filip.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev