Lotta Engbergs krav på Jenny Strömstedt – som tittarna inte fick se i tv: ”Hon sa att jag inte fick….”

Lotta Engberg hade ett speciellt krav på Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon.
Det avslöjar nu den folkkära programledaren, skriver Hänt.

Jenny och Niklas Strömstedt välkomnar massor av nya gäster när det är dags för en ny säsong av ”Tillsammans med Strömstedt”. På torsdag drar den nya omgången i gång av intervjuserien där programledaren Jenny Strömstedt, 48, tillsammans med maken, folkkäre artisten Niklas, 62, träffar andra kändispar.

Paret leder också egna programserien ”Tillsammans med Strömstedts” i TV4. Foto: TV4

Först ut är kanske det mest omskrivna paret det senaste året – artisten Lotta Engberg, 57, och tv-doktorn Mikael Sandström, 62.

LÄS MER: Lotta Engbergs nya stora beslut med doktor Mikael – nya steget i relationen

Flyttar ihop i hus

Nyligen avslöjade paret att de flyttat ihop i hus. Efter att ha haft ett distansförhållande med 35 mil emellan sig kan de alltså snart njuta av sambolivet tillsammans.

LÄS MER: Doktor Mikael berättar nu om Lottas fräcka drag

Nu ställer Engberg och Sandström alltså upp i TV4:s intervjuserie med paret Strömstedts. Men innan inspelningarna hade artisten ställt ett särskilt krav vid ett annat tillfälle.

Lotta Engberg om doktor Mikael till Jenny Strömstedt bakom kulisserna

Det avslöjar nu Jenny Strömstedt i programmet, skriver Hänt. Enligt programledaren ville inte Engberg prata om sin sambo när hon tidigare gästade Nyhetsmorgon – programmet där doktor Mikael gjort sig känd som en uppskattad profil som svarar på tittarnas frågor.

Foto: TV4

– Sist jag träffade Lotta i Nyhetsmorgon så sa hon att jag inte fick ställa några frågor om Mikael, säger Jenny Strömstedt i TV4-programmet.

– Nej, gör inte det, jag blir så himla generad fortfarande, svarar Lotta Engberg då.

Men även om det inte blev något kärleksprat för Engberg i Nyhetsmorgon då – är hon nu alltså aktuell tillsammans med doktor Mikael som gäster i premiären av ”Tillsammans i Strömstedts”.

Foto: TV4

Premiären av ”Tillsammans med Strömstedts” sänds torsdagen den 18 februari klockan 21.00 på TV4. Den här säsongen gästas programmet också av bland andra Måns och Ciara Zelmerlöw och Christina Schollin och Hans Wahlgren.

Ser du fram emot att se en ny säsong av detta program? Skriv gärna en kommentar med dina tankar och dela vidare på Facebook!