Mardrömsbeskedet: Rockkungen Mick Jagger tvingas till operation – nu ställs hela turnén in

Mick Jagger har hållit ihop med sitt trogna Rolling Stones så länge man kan minnas. Tillsammans har de röjt enorma framgångar men nu när bandet skulle ge sig ut på en stor turné ställs allting in.

Rockkungen har nämligen blivit akut sjuk och tvingas nu till operation, skriver Aftonbladet.

Mick Jagger är en av få människor som regerat på stora världscenerna genom årtionden. Tillsammans med Rolling Stones har de förevigt satt ett spår i musikvärlden. Sångaren Mick Jagger har bara genom sin starka scennärvaro gjort sig odödlig och oersättlig.

Men även om man är en rockkung kan även hälsan svika.

Inför en stor turné i USA och Kanada har nu rockkungen och hans band tvingats ställa in hela turnén.

Mick Jagger tvingas till operation efter läkarens upptäckt. Foto: Georges Biard/Wikkimediacommons

Mick Jagger tvingas till operation efter upptäckten

I ett pressmeddelande har bandet gått ut med att turnén ställs in på grund av stjärnans hälsa och att Mick Jagger nu tvingas till operation.

Det var i samband med att han gjorde en läkarundersökning på uppmaning av sitt försäkringsbolag, som det oväntade upptäcktes, skriver The Mirror.

”Mick Jagger har fått rådet av läkare att inte åka på turné just nu eftersom han behöver medicinsk behandling”, lyder pressmeddelandet enligt Aftonbladet.

Men för de oroliga fansen kommer ett besked till som kan få de att pusta ut. Enligt uppgifter behöver nämligen Mick Jagger minst 12 veckors vila innan han kommer tillbaka, men han lovar att göra allting för att bli bättre.

Stjärnan berättar själv om besvikelsen att ställa in på Instagram. Foto: Georges Biard/Wikkimediacommons

Mick Jagger: ”Kommer jobba väldigt hårt”

I ett Instagram inlägg skriver stjärnan själv om beskedet och försäkrar fansen att han återvänder så snart han kan.

”Jag kommer att jobba väldigt hårt för att komma tillbaka till scenen så snart som möjligt.”

De som redan köpt biljett till konserterna kommer att bli ombokade till senare datum, skriver turnéarrangören, enligt Aftonbladet.

Så tråkigt att höra. Hoppas att du snart mår bättre och blir frisk! Tryck på gilla-knappen för att skicka styrkekramar till underbara Mick Jagger!