Marie Göranzons briljanta svar – efter mannens oförskämda beteende: ”Lägg av!”

Marie Göranzon fick nog när den högljudde mannen vägrade sluta prata i sin mobiltelefon.

Nu delar hon med sig av sitt bästa tips för att få stopp på det oförskämda beteendet.

– Det finns inget annat språk som gäller, säger Marie Göranzon i ”Malou efter tio”.

 

Skådespelaren Marie Göranzon är gissningsvis långt från den enda som stör sig på människor som pratar alldeles för högt i mobilen. Vi är nog många som kan tycka det är ett problem. Särskilt när man trängs med personen i fråga på ett trångt tåg.

När Marie Göranzon är gäst i ”Malou efter tio” kommer samtalet in på hur vi använder våra både älskade och hatade telefoner. Och Göranzon tar då upp ett eget exempel, som hon själv var med om tidigare i veckan.

Marie Göranzon: Gör alla de här ärende när vi andra ska koppla av

– Det här när man sitter på ett tåg, som jag gjorde häromdagen mellan Göteborg och Stockholm. Inte i en tyst vagn, inte i nån första klass utan i en vanlig normal. Då sitter det en karl och pratar…. alltså så otroligt högt. Ett samtal. Så jag tänkte, det är väl okej. Och såg att alla tittade, säger hon i programmet.

Marie Göranzon fortsätter berätta:

– Sen lägger han på och sen tar han upp nästa. Och då gör han alla de här ärendena på tre timmar när vi andra ska koppla av.

Mannen vägrade sluta – trots kvinnans försök

Marie Göranzon berättar hur en tjej som jobbade under resan försökte få mannen att prata tystare. Men mannens respons var lika med noll. Och det högljudda samtalet fortsatte.

Då klev Göranzon in i handlingen.

– Och han bara tittade och så. Men då satte jag in mitt ansikte emellan och sa: ”LÄGG AV!”, säger skådespelaren.

Och Marie Göranzons tillsägelse verkar ha fått mannen på andra tankar.

– Han la av. För det finns inget annat språk som gäller än att bara säga: Lägg av.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTV4%2Fvideos%2F2083528035271833%2F&show_text=0&width=476″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Väl rutet, Marie! Vi är nog många som upplevt detta. Dela gärna artikeln för att tipsa andra hur man ska ta itu med detta oförskämda beteende.