Marie Serneholt bryter tystnaden – första orden efter förlossningen: ”Ska jag vara ärlig så…”

Marie Serneholt har blivit mamma. I söndags delade sångerskan med sig av de glada nyheterna på Instagram, då hon publicerade en bild på sina två nyfödda små tvillingpojkar.

Nu berättar hon också för första gången om förlossningen – och allt som hänt de senaste dagarna.

Under onsdagen kom familjen hem från Södersjukhusets BB i Stockholm, där Marie Serneholt och pojkvännen Fredric Palmqvist under natten mot lördagen blev föräldrar till två små tvillingpojkar.

Och väl tillbaka i hemmets lugna vrå, har Marie nu också passat på att skriva ett blogginlägg där hon berättar mer om de senaste dagarna. Hon tackar så mycket för alla fina hälsningar och gratulationer, riktar ett stort tack till personalen på BB – och meddelar att hon och barnen mår bra.

”Ska jag vara ärlig så hade jag inte kunnat önska mig en bättre förlossning. Givetvis är en förlossning alltid en förlossning, men herregud så tacksam jag är att allt gick så otroligt bra”, skriver hon och fortsätter:

”Det blev en naturlig förlossning och det kunde som sagt inte gått bättre. Det var två starka killar med normal födelsevikt som föddes med exakt tio minuters mellanrum natten till i lördags”.

Marie konstaterar även att det har varit fullt upp de senaste dagarna.

”Det är ju en hel del att stå i eftersom de är två som ska sova, äta, bytas på och vara nöjda och helst ska de vara det samtidigt haha. Man kan säga att det har gått i ett efter att de fötts”, skriver Marie och fortsätter:

”Det har väl blivit totalt 10 timmars sömn sedan de kom”.

Men känslan av att äntligen ha dem hemma, den överträffar verkligen allt.

”Och WOW! Vilken total lycka att äntligen få hålla dem båda i famnen. Obeskrivligt”, skriver Marie Serneholt på sin blogg.

STORT GRATTIS, Marie – och vad skönt att höra att allt har gått bra. Gilla och dela för att gratulera Marie och Fredric till nytillskotten i familjen!