Marie Serneholts avslöjar plötsliga upptäckten – med tvillingsönerna: ”Tårögda”

Att få se sina barns söta bus, är en fröjd för vilken förälder som helst. För tv-profilen Marie Serneholt var hon med om ett mycket speciellt tillfälle med hennes tvillingar som fick henne rörd till tårar.

”Ett så vansinnigt gulligt moment”, skriver Marie Serneholt på sin blogg.

Den första tiden i ett barns liv är underbar. Nya intryck, nya ansikten och få lära känna sin kärleksfulla familj.

Tv-profilen Marie Serneholt njuter för fullt med sin tid tillsammans med sina två tvillingsöner som hon födde i september förra året. På sin Instagram och blogg delar tv-profilen med sig av flera söta bilder på sönerna och hur de växer för fullt.

Men av alla söta stunder så fanns det ett speciellt tillfälle som fick henne att bli riktigt rörd.

”Idag hade de ett så vansinnigt gulligt moment. Både jag och F blev lite tårögda. De SÅG varandra ordentligt i dag. Alltså de har ju känt av varandra tidigare, men inte på det här sättet”, skriver Marie Serneholt på sin blogg och fortsätter:

”De verkligen tittade på varandra och log jättestora leenden och jollrade åt den andra. DOG av hur fint det var! Kan bara tänka mig att det kommer bli mer och mer sådant. Längtar tills de sitter och skrattar åt och med varandra”.

Och vem får inte tårar i ögonen när man läser om detta fantastiska tillfälle? Säkerligen något alla föräldrar kan känna igen det där intima, kärleksfulla och fantastiska ögonblick! Gilla på vår Facebooksida för detta underbara ögonblick!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/tG-wp10UL8_w-Mu-5zsxm6ad4LGL1909DEpCmhxVrewVzz3a1nz-WarvjZXNYplR” aspect_ratio=”1:1″ /]