Marie Serneholts nya besked om nyfödda tvillingarna – efter folkets spekulationer

Det har nu gått en vecka sedan artisten och programledaren Marie Serneholt, 35, blev mamma för första gången.

Förra onsdagen kom familjen hem från BB vid Södersjukhuset i Stockholm, där Marie Serneholt och pojkvännen Fredric Palmqvist under natten mot lördagen blev föräldrar till två små tvillingpojkar.

Nu vill Marie passa på att tacka alla som har lyckönskat familjen på Facebook och andra sociala medier, och i ett långt inlägg på sin blogg på sajten Mama skriver hon om känslorna efter första veckan som mamma.

– Här firar vi ett lyckat hembesök från BVC. Killarna växer på och det blir man ju så glad över att höra!, skriver hon.

I en stor intervju med tidningen Mama berättar nu Marie om första tiden efter förlossningen, och hur det varit att komma hem igen med familjen.

– Direkt efter förlossningen mådde jag nog oförskämt bra. Jag var helt rusig av hela upplevelsen. Helt plötsligt satt jag med mina två barn i famnen. Förlossningen hade gått bra, pojkarna mådde bra, jag mådde bra. Det var lycka och lättnad på samma gång, berättar Marie i intervjun med Mama.

Där avslöjar hon också att hon och sambon Fredric Palmqvist delar på ansvaret att mata barnen.

– Jag bestämde mig för att pumpa och komplettera med ersättning. Det var det som passade mig och barnen bäst. Man måste hitta en väg som funkar för alla och då blev det bäst så här. Så jag och Fredric matar dem lika mycket.

En annan sak som många undrat över sedan Marie Serneholt och Fredric berättade om förlossningen, är om barnen är enäggs- eller tvåäggstvillingar. Och just detta svarar Marie nu på i intervjun!

– Visst är killarna lika, men inte mer lika än om de varit vanliga syskon. De är tvåäggstvillingar så de är olika både till utseende och personlighet, säger Marie som tillsammans med familjen firade med tårta när pojkarna var en vecka gamla!

STORT GRATTIS, Marie – och vad skönt att höra att allt har gått bra. Gilla och dela för att gratulera Marie och Fredric till nytillskotten i familjen!