Martin Stenmarck och Hanna Hedlunds starka ord – rörande hyllningen till dottern Ida: ”Tänk att hon är våran dotter”

Att fira sina barn när de fyller år är speciellt. Nyligen uppmärksammade Hanna Hedlund och Martin Stenmarck en mycket speciell dag.

Äldsta dottern Ida fyllde hela 18 år.

De stolta föräldrarna uttryckte båda sina känslor och gratulationer på sociala medier.

”Coolare, klokare, snällare, mer begåvad människa får man leta efter…”, skriver Martin på sin instagram.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har under åren haft lysande karriärer.

Hanna Hedlund har bland annat uppträtt i Melodifestivalen och synts i flera tv-produktioner, bland annat Let’s dance.

Hon är sångerska i husbandet i Hellenius hörna och just nu aktuell i showen ”Pernilla Wahlgren har hybris”.

Martin Stenmarck tog hem vinsten i Melodifestivalen 2005 med låten ”Las Vegas”. Därefter fick han ett stort genombrott med låten ”Sjumilakliv”.

Sedan dess har Martin stått på mello-scenen ett flertal gånger och uppträtt i musikaler och revyer.  Dessutom satsade han nyligen på skådespelarkarriären och medverkade i serien ”Lyckoviken”.

Men i somras fick istället exmakarnas privatliv mycket uppmärksamhet.

Är inte längre ett par

Efter mer än tjugo år tillsammans meddelade Hanna och Martin att de går skilda vägar.

”Ja, Allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skrev Hanna då på Instagram och fortsatte:

”Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang. Kram på er och ta hand om er!”.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har tre barn ihop. Dottern Ida, 18, sonen Love, 16, och Saga, 10.

”Lillepluttan fyller 18”

Och barnen växer upp snabbt och nyligen var det dags för äldsta dottern att ta klivet in i vuxenvärlden.

I onsdags blev nämligen Ida myndig då hon fyllde hela 18 år.

Både Hanna Hedlund och Martin Stenmarck uppmärksammade denna stora dag på sina sociala medier. Det är tydligt att föräldrarna är oerhört stolta över sin dotter.

”Coolare, klokare, snällare, mer begåvad människa får man leta efter… Tänk att hon är våran dotter och att hon idag fyller 18 år!!, skriver Martin på sin Instagram och fortsätter:

”Älskar dig till månen och tillbaka. Det är en ynnest att få vara din pappa!”

Mamma Hanna Hedlund lade ut en bild på en liten Ida, iförd en rosa fleecetröja och stora gröna hörselskydd. Troligtvis tagen bakom kulisserna på någon av föräldrarnas scener.

” Den här lillepluttan fyller 18… 18!!!!! År idag. Ida Ida du ändrade mitt idag för evigt och jag förundras över din klokhet och din begåvning. Din själ är nästan för empatisk för den här världen men ditt mod, ditt rättvisepatos ditt engagemang och målmedvetenhet stärker upp. Älskar dig min älskade lilla humla. All världens blommor till dig idag”, lyder texten till Hannas instagram-inlägg.

Vilka fina ord! Stort grattis i efterskott Ida!