Martin Stenmarcks nya besked om nya flickvännen – bryter tystnaden: ”Kärlekslivet är…”

Det har gått över två år sedan Martin Stenmarck och Hanna Hedlund valde att gå skilda vägar.

Nu berättar Martin mer om nya kärleksrelationen med okända partnern.

Martin Stenmarck, 51, är sångaren och skådespelaren som sedan många år tillbaka underhållit oss i en rad olika sammanhang.

Det var i juni 2021 som Martin och exfrun samt artisten Hanna Hedlund gick ut med att de skulle skiljas. De hade då varit gifta i fem år och tillsammans i hela 23 år. De har även tre barn ihop – Ida, Love och Saga.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv.”, skrev paret i ett gemensamt uttalande när de offentliggjorde skilsmässan.

Foto BERTIL ERICSON, COPYRIGHT SCANPIX SWEDEN

Martin har sedan dess flyttat från familjens hus och istället flyttat in i en lägenhet i samma område. Hanna bor kvar i huset och barnen har de haft ungefär varannan vecka.

Parets äldsta barn, Ida, har nyligen flyttat hemifrån.

– Det är en mäktig känsla faktiskt, man minns ju själv hur det var när man flyttade hemifrån, det var ju superstort men hon bor ju ändå här i stan så det är skönt, säger Martin Stenmarck till Hänt under premiären av Nelly Rapp – dödens spegel.

LÄS MER:

Martin Stenmarck om nya kärleken

Tidigare har Martin avslöjat att han hittat en ny flamma. Men han har varit försiktig med detaljer. Det var i radioprogrammet Halv tre med Lotta Bromé som Martin först delade med sig av det glädjande beskedet.

– Jag har någon som jag tycker om, sa han i programmet.

När Hänt nyligen tog upp frågan på nytt så var stjärnan fortfarande försiktig med att ge detaljer. Däremot gav han kärlekslivet högsta betyg.

– Den dagen kommer. Men ja kärlekslivet är bra, jag håller det vid det. 5 av 5 jag lovar!, säger han till Hänt och skrattar.

Vad härligt för dig Martin!