Melinda Jacobs kontrakt med E-Type – privata uppgörelsen bara dagar innan bröllopet: ”Vi gör det…”

Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Erikson gifte sig i september. Nu avslöjas det hur makarnas äktenskapsförord ser ut.

Det händer med huset om paret går skilda vägar.

Det var lördagen den 16 september som artisten Martin ”E-Type” Erikson, 58, äntligen fick sin Melinda Jacobs, 39.

I Vadstena kyrka rymdes drygt 300 gäster och det var statsministerfrun, tillika prästen, Birgitta Ed som vigde paret. Ulf Kristersson var också med på bröllopet och fick tillsammans med Birgitta dela droska med brudparet på vägen mellan kyrkan och festlokalen.

Läs mer: Här får Martin ”E-Type” Erikson sin Melinda Jacobs – första orden om stora lyckan: ”Häftigt”

– Det var fantastiskt, underbart. Det var mer än vad vi har vågat drömma om. Man har ju en förhoppning och en dröm och den tiofaldigades, sa ”E-Type” till Expressen dagen efter bröllopet.

Melinda och ”E-Type” på deras bröllop. Foto: Instagram

”Känns väldigt bra i hjärtat”

Paret har dottern Izadora sedan början av 2023. Melinda hade också barn sedan tidigare. Hon har bland annat gjort sig känd som fostermamma, bland annat åt Esmeralda (kända fallet ”Lilla hjärtat” som utspelade sig 2020), och även som författare.

– Det känns jättebra. Vi har ju levt som om vi var gifta men det känns bra, häftigt. Vi har barn tillsammans och nu har de två föräldrar som är gifta och det tycker jag som är av den gamla skolan känns väldigt bra i hjärtat, har han sagt.

Melinda och ”E-Type” bor numera tillsammans i ett hus i centrala Vadstena som de flyttade in i kort innan bröllopet. Huset gick loss på 3,9 miljoner kronor, men behövde renoveras under en tid.

Melinda har visat sina följare runt i huset på Instagram.

– Vi har köpt ett jättestort hus i Vadstena som vi håller på att totalrenovera. Det är så roligt. Men vi gör det absolut inte själv. Det är ett jätteprojekt och om några veckor ska vi faktiskt flytta in. Det kommer vara lite byggkaos till en början då de inte hinner bli klara med allt. Det får vara lite jobbigt i några veckor. Men vi är så taggade och så redo för det, har hon sagt tidigare.

Så ser makarnas avtal ut

Nu har Expressen kunnat berätta hur makarnas äktenskapsförord ser ut. Melindas uppgörelse med ”E-Type” registrerades under dagarna innan bröllopet

Det är så att om paret skulle separera så skulle Melinda få hela huset. Detta trots att de äger halva huset var.

Tidningen skriver att villan finns med som giftorättsgods, men att det står i avtalet att hon skulle få hans del vid skilsmässa.

All övrig egendom som de äger och kommer att äga framöver räknas som enskild egendom och ingår inte i giftorätten.

Lycka till framöver, ”E-Type” och Melinda. Ni är så fina ihop. Hoppas det går bra med Izadora och de andra barnen.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev