Melinda Jacobs nya lycka med Martin ”E-Type” Erikson – därför älskar hon livet med artisten: ”Känns helt fantastiskt”

Det var i höstas som Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Erikson slog sina säckar ihop och gifte sig.

Så har livet fortsatt för paret sedan de sade ”ja” till varandra.

Våren 2022 kom nyheten ut om att barnrättskämpen Melinda Jacobs, 39, och artisten Martin ”E-Type” Erikson, 58, funnit i kärleken hos varandra.

Sedan dess har det hänt mycket i parets liv. Bland annat har de välkomnat en dotter till världen – vilket också är Martins första egna barn.

Under förra året så har de även hållit på att renovera en stor villa i Vadstena, där de nu bor tillsammans hela familjen.

Den 16 september förra året så ägde bröllopet mellan Martin och Melinda rum i Vadstena kyrka – och bland bröllopsgästerna fanns mängder av kända ansikten. Statsminister Ulf Kristersson, Ernst Billgren, Carola Häggkvist, Per Andersson och Sarah Dawn Finer var några utav de många kändisar var bjudna.

Så är tiden efter giftemålet

Sedan bröllopet ägde rum fortsätter Martin och Melinda att leva lyckliga ihop. Nyligen sågs Melinda Jacobs till på Cirkus i Stockholm, där hon var med under galan ”Sjung tillsammans mot cancer”. Med sig som sällskap hade hon statsministerns hustru Birgitta Kristersson Ed. Martin kunde inte följa med då han låg sjuk hemma.

Expressen passade då att fråga Melinda hur livet efter giftemålet ser ut.

– Ja, vi har ju varit gifta ett tag nu och det känns helt fantastiskt. Det är speciellt att få kalla sig fru, säger Melinda till Expressen.

Melinda Jacobs och Birgitta Kristersson Ed anländer till Sjung tillsammans mot Cancer! - en stämningsfull allsångskväll till förmån för Cancerfonden som direktsänds på TV4.
Melinda Jacobs och Birgitta Kristersson Ed anländer till Sjung tillsammans mot Cancer! – en stämningsfull allsångskväll till förmån för Cancerfonden som direktsänds på TV4. Foto: Henrik Montgomery

Melinda berättar också att husrenoveringen är helt färdig och att de äntligen börjar känna sig hemma i sitt hus i Vadstena.

– Ja, det är mycket som har hänt och det har varit ett omtumlande år för oss och familjen, säger Melinda.

Första julen med dottern

Det har snart gått ett år sedan paret fick sin första gemensamma dotter, Izadora, ihop. Nu har de firat sin första jul ihop, vilket var en särskilt speciell upplevelse för Martin. Livet den senaste tiden summerar Melinda på följande vis:

– Så mycket fantastiskt. Vi firade första julen tillsammans och snart fyller hon ett år. Tänk vad tiden går. Det är nästan svårt att ta in, och något alldeles speciellt att vara med om. Särskilt för Martin eftersom det är hans första egna barn, säger Melinda Jacobs till Expressen.

Så fina ni är ihop Melinda och Martin! Och vilken fin familj ni har tillsammans!