E-Types kärlekspirr med frun Melinda – vackra hyllningen efter tiden tillsammans: ”Där är min tjej”

Martin ”E-Type” Erikson och Melinda Jacobs gifte sig i september och har nu firat första julen som man och hustru.

I en intervju med Expressen berättar artisten nu vad han tänkte första gången han såg sin blivande fru.

– Hon är den första där jag direkt känt att ”pang”, det där är min tjej, säger han.

Det är en sällan skådad kärlekssaga mellan artisten Martin ”E-Type” Erikson, 58, och författaren och kända familjehemsmamman Melinda Jacobs, 39.

Paret träffades för lite drygt två år sedan och har nu redan hunnit skaffa barn, dottern Izadora, som blir 1 år i januari, och gifta sig.

Läs mer: Melinda Jacobs känslosamma avsked – nu lägger hon av: ”Vill tacka alla…”

Bröllopet ägde rum i Vadstena kyrka och festen hölls sedan på slottet.

De äkta makarna har även köpt ett hus i Vadstena som de renoverat under de senaste månaderna.

Melinda Jacobs, E-type
Melinda och Martin under deras bröllopsdag. Foto: Instagram

”Inne på något övernaturligt”

Att ”E-Type” skulle möta den stora kärleken så pass sent i livet var inte alls enligt plan. Han var redo att skaffa fru, barn och hus redan för 20-25 år sedan. Han säger att han alltid haft lätt för att träffa tjejer, men ingen har varit helt rätt för honom.

Till han träffade Melinda. Då kände han omgående att hon var kvinnan i hans liv.

– Här är vi inne på något övernaturligt som jag inte kan förklara. Men hon är den första där jag direkt känt att ”pang”, det där är min tjej, säger han i en intervju med Expressen.

Drygt 300 gäster närvarade på parets bröllopsceremoni i september. Trots det höga antalet gäster var det några som saknades – de som inte längre är med oss.

När Martin ”E-Type” Erikson skulle säga ”ja” till sin blivande fru blev han plötsligt medveten om att några människor fattades honom. Det hela blev väldigt starkt för honom och han började gråta för han kände så mycket.

– Väldigt mycket. Men det som fick allt att tippa över var bilderna vi tagit fram på våra närmaste som inte lever längre. Så när jag såg dem, och de tomma platserna på första bänk där till exempel min mamma skulle ha suttit, då kom inte bara glädjetårar, utan en sorg. Det kändes som att alla var närvarande, som att jag såg dem. Jag har aldrig känt mig så nära min morsa sen hon gick bort. Det var som att hon var där och kollade: ”Säger du ja? Han säger ja!”. Och sen försvann allt igen, säger han.

E-Type och Melinda
”E-Type” och Melinda under sin smekmånad. Foto: Instagram

Anpassat sig till en ny verklighet

Sedan Melinda kom in i hans liv har väldigt mycket förändrats. Trots att han varit redo för familjelivet i många år kom det ändå lite som en chock. Hon hade även med sig flera barn eftersom hon är familjehemsmamma.

Plötsligt hade han en hel drös ungar omkring sig.

Han tvingades på något sätt in i ett fartfyllt liv med få lugna och tysta stunder. Men ”E-Type” har lyckats anpassa sig till det nya livet och lever nu tillsammans med sin fru i hennes verklighet.

– Precis det ordet har jag också använt. När jag lever med Melinda i hennes värld med allt som händer och har hänt, så undrar jag ibland om jag någonsin levt i verkligheten, säger han.

Ni känns så lyckliga och harmoniska ihop. Vilken tur att ni träffades och att ni älskar varandra så.

Lycka till i framtiden, ”E-Type” och Melinda.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev