Mia Skäringers son Alfred gick i sin mammas fotspår och hyllades för sitt fina initiativ – detta gör han i dag

Med sin bejublade show ”No more fucks to give” och olika tv-program har Mia Skäringer blivit en av landets mest älskade komiker.

Men utanför rampljuset är det familjen som gäller och en av hennes barn, Alfred har valt att gå i mammas Mia fotspår.

Detta gör komikerns son i dag.

Genom åren har Mia Skäringer blivit en oerhört populär komiker och tv-profil.

Men under den senaste tiden har hon också uppmärksammats för sin populära show ”No more fucks to give”.

Men utanför rampljuset är det främst kärleken och barnen som är i fokus.

View this post on Instagram

💛

A post shared by Mia Skäringer Lázár (@miaskaringerlazar) on

Kärleken till maken Gabriel

På sin Instagram har hon vid fåtal tillfällen lyft fram sin make Gabriel Lázár.

Hon har tidigare berättat hur han hjälpte och stöttade henne efter tuffa tiden, när hon minst av allt trodde att hon skulle bli kär igen.

Träffar man någon när man just ställt in 12 000 biljetter och livet är upp och ner och pannkaka så är man så mycket sig själv som man någonsin kan vara. Helt naken. Därför är det ypperligt tillfälle att träffa någon, har hon tidigare sagt enligt Expressen.

Sedan flera år tillbaka är Mia dessutom numera gift med stora kärleken Gabriel som dessutom blivit styvpappa till Alfred Heli från Mias tidigare äktenskap.

Men för ett par år sedan blev de föräldrar till sonen Leelo.

Gick i mammas fotspår

Sonen Alfred som numera är 20 år har vid några få tillfällen synts på mamma Mias sociala medier.

När Alfred gick året på gymnasiet valde han att uppmärksamma en fråga i sitt UF-projekt (Ung företagsamhet) som ligger Mia varmt om hjärtat.

Mia Skäringer som genom åren har engagerat sig i frågor som rör kroppshets och kvinnovåld, har helt klart inspirerat hennes son Alfred att arbeta med samma hjärtefrågor.

”Ja e sannerligen en stolt morsa. Min Alfred och hans kompis går nu sista året på gymnasiet och har alltså valt att fokusera på kvinnovåldet i sitt UF projekt”, skrev Mia Skäringer då på Instagram där hon även publicerat en bild på sonen med sin vän.

Företaget beskrev sin produkt så här:

”Syftet med våra kit är att öka kvinnors trygghetskänsla. Men också att sprida budskapet att nu måste vi killar kliva in i matchen och visa vart vi står. Vår förhoppning är att det en dag inte längre finns ett behov av säkerhetslösningar i form av självförsvarsspray. Trygghet och självständighet är något alla har rätt till. Därför måste vi sluta undra varför någon inte ändrar världen, vi är också någon”.

Sonen Alfreds intiativ hyllades stort av hennes följare.

” Den nya generationens män är här!!”, skrev en person.

” Han är sin mammas son”, skrev en annan.

” Vilket fantastiskt bra initiativ!! Killar som ni behövs verkligen! Vi kvinnor kan inte enbart själva förändra strukturer, män behöver aktivt stå upp och hjälpa till med förändringen”, skrev en tredje.

Hyllningen till sonens flickvän

Men det är inte bara Alfred själv som har hyllats på sin mammas sociala medier.

Även hans flickvän Elin har fått fint beröm.

” Jag vet att du skulle varit i Japan nu men helt egoistisk tänkt av mig som den oroliga svärmor’n jag är, så är jag så oerhört lättad att ni alla äntligen är hemma! Hurra, vi älskar dig Elin”, skrev Mia Skäringer tidigare i år.

Enligt Alfreds sociala medier arbetar han som social media manager på klädmärket Nikben och bor i Malevik enligt hans Facebook.

Så fint att du har följt lite i din mammas fotspår! Vi ser fram emot att se mer av dig Alfred!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.