Molly Sandéns beslut om sonen – ihop med sambon David Larsson
Molly Sandén barn

Molly Sandéns privata beslut för sonen – efter samtalen med kärleken David: ”Måste komma överens”

I somras blev artisten Molly Sandén, 31, mamma för första gången. I Bianca Ingrossos talkshow berättar hon om hur det är att vara förälder – och om beslutet som hon och sambon David fattat gemensamt om sin son.

– Det är inte hemligt eller så, men jag har dragit en gräns där, säger hon i programmet.

När Molly Sandén var 14 år vann hon den svenska ”Lilla Melodifestivalen” och fick representera Sverige i Junior Eurovision Song Contest med sin låt ”Det finaste någon kan få”. Hon kom trea, vilket var landets dittills bästa placering någonsin.

Det var starten på en väldigt framgångsrik karriär. Trots att hon slog igenom redan som barn har Mollys stjärnglans aldrig avtagit.

Hon är alltjämt en av Sveriges mest populära artister.

Läs mer: Molly Sandén har blivit mamma – nya bilderna visar upp stora bebislyckan

Molly Sandéns uppmärksammade kärleksliv

Utöver sina musikaliska framgångar har Molly Sandén fått mycket uppmärksamhet i media på grund av sina tidigare kärleksrelationer med de kända artisterna Eric Saade och Danny Saucedo.

Den sistnämnde var hon förlovad med – men kärleken tog slut 2019. Sedan några år är hon i stället tillsammans med David Larsson, 32, som är musiker och skådespelare.

När Molly gästade Bianca Ingrossos talkshow ”Bianca” i helgen fick hon flera frågor om kärlekslivet.

– Du har två rätt kända ex, sen träffade du David, din nuvarande kille, som var med i ditt band. När förstod du att du var kär i honom? Ni är jävligt snygga ihop!, säger Bianca i programmet.

– Det jag kan säga är att det tog väl lite tid för mig att förstå det faktiskt. Alltid när jag har blivit kär har jag satt den personen på en piedestal och sen har det börjat krackelera med åren. Man plockar bort lite grejer som man trott att man gillat, svarar Molly och fortsätter:

– Men med David var det faktiskt tvärtom. Jag tyckte att han var skitstörig i början. Verkligen så här: ”Gud vilken irriterande person”. Fast jag ville ändå veta vad han tycker. Så märkte jag att jag rörde mig mot honom. Fortfarande i dag är det som att han hela tiden växer, i stället för tvärtom.

De spelar fortfarande musik ihop, men nu när de har barn fungerar det inte alltid tidsmässigt.

Beslutet ihop med kärleken David

Paret blev föräldrar i somras. Tidigt i juni blev Molly mamma för första gången, till en liten son. Nu är pojken ett halvår. Han har registrerats med namnet Karl Beppe Elliot Sandén, vilket som är tilltalsnamnet är fortfarande oklart.

Faktum är att Molly legat lite lågt när det kommer till att prata om mammalivet. Hon publicerade några bilder på sonen i somras, men nu har det inte kommit något nytt foto på honom sedan augusti.

– Det är nog en kombination av att David inte är så framåt och inte vill dela med sig av allt, vi måste komma överens där. Sen känner jag sedan jag blev mamma, eller sedan jag blev gravid, att jag fattar inte längre… jag är i en psykos helt enkelt. Jag kan inte navigera i hur mycket vill folk höra om mitt barn? Hur många bilder får man visa?, berättar Molly.

– Då tyckte jag bara att det var skönare att inte alls. Det är inte hemligt eller så, men jag har dragit en gräns där. Han behöver inte vara med på mina största sociala medier, säger hon om beslutet.

Beskriver första känslorna

Hon säger att sonen, liksom alla pojkar i den åldern, ser ut som en liten farbror. Men hon tror att han är mest lik sin pappa.

I talkshowen berättar hon om hur det var att få se sin son för första gången. En upplevelse som inte riktigt blev som Molly hade tänkt sig.

– Fan vad alla pratar om ögonblicket när du ser din son och det kommer vara kärlek vid första ögonkastet. För mig så… alltså jag har aldrig sett något så fult i hela mitt liv. Jag hade hype:at upp det här så mycket och alla filmer man har sett. Han är jättefin, men där och då var det mer: ”Ska han vara så här lila?”. Det var inte den där direkta kärleken.

Kul att du vågar bjuda på dig själv, Molly. Och grattis i efterskott till dig som blivit mamma och som får uppleva kärleken mellan mamma och barn. Det är oslagbart.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev