Nicolas Cages gripande ord om Lisa Marie – bryter tystnaden efter ex-fruns plötsliga död

Den hjärtskärande nyheten om Lisa Marie Presleys död har skakat världen.

De som kände henne personligen är nu i stor sorg.

Nu har hennes ex-make Nicolas Cage öppnat upp om sina känslor efter hennes död.

Lisa Marie Presleys förhållande med skådespelaren Nicolas Cage blev mycket omskrivet när det begav sig. Paret började dejta i 2001 men skildes åt bara ett år senare – 2002.

Men kort tid efter separationen hittade de tillbaka till varandra och i augusti 2002 gifte paret sig.

Och bara tre månader senare sökte de om skilsmässa. 2004 var skilsmässan fullbordad.

Nicolas Cage och Lisa Marie Presley. Foto: Shutterstock

Lisa Marie Presleys ord om äktenskapet med Nicolas Cage

Enligt nyhetsartiklar från den tiden sa Nicolas Cage att han vill inte prata om sitt förhållande med Lisa Marie.

– Jag pratar inte om äktenskapet och jag kommer inte att prata om skilsmässan. Men jag älskar henne, sade Cage till Hollywood Reporter.

Lisa Marie Presley var däremot mer öppen om förhållandet. I en intervju med magasinet Rolling Stone från 2003 berättade stjärnan:

– Vi är båda så dramatiska och dynamiska, så när det var bra var det otroligt bra, och när det var dåligt var det bara en jävla mardröm för alla, sade hon då.

Hon sade även att paret aldrig borde ha gift sig från första stund.

Nicolas Cage. Foto: Shutterstock

Nicolas Cages ord efter tragiska bortgången

Lisa Marie Presley gick bort den 13 januari efter att ha drabbats av hjärtstillestånd i sitt hem. När nyheten om hennes död kom valde 59-åriga Nicolas Cage att göra ett uttalande.

– Det här är förkrossande nyheter. Lisa hade det finaste skrattat av alla jag någonsin mött. Hon lyste upp varje rum, och mitt hjärta är krossat. Jag hittar lite tröst i att tänka att hon nu har återförenats med sin son Benjamin, sade Cage enligt ET Online.

Förutom äktenskapet med Cage har Lisa Marie Presley varit gift tre gånger. Hennes tre tidigare makar heter Danny Keough, Michael Jackson och Michael Lockwood.

Foto: Shutterstock

Lämnar efter sig två tonårsdöttrar

Lisa Marie och Michael Lockwood fick två tonårsdöttrar tillsammans. Även Michael har uttalat sig och sagt att han nu kommer ha full fokus på deras två döttrar när de navigerar sig genom tragedin.

– Michael hade hoppats på en snabb och fullständig återhämtning eftersom hennes barn behövde henne. Det är väldigt ledsamt att det inte blev så, sade Lockwoods advokat Joe Yanny.

– Michaels värld har vänts upp och ner. Han är tillsammans med sina döttrar nu.

Lisa Marie Presley lämnar efter sig sin 77-åriga mor, Priscilla Presley, samt sina döttrar Riley, 33, och 14-åriga tvillingarna Finley och Harper. Hennes son Benjamin Keough avled i självmord 2020.

Lisa Marie Presley. Foto: Shutterstock

Lisa Marie Presleys död sörjs nu av människor runt hela världen. Vi skickar alla våra tankar till de som sörjer hennes förlust.