Nu avslöjar Carola hemliga orden under mötet med Lordi i Eurovision: ”Tror att de menade det”

2006 fick Carola Häggkvist äran att för tredje gången representera Sverige i ”Eurovision song contest” med bidraget ”Invincible”, på svenska ”Evighet”. Under tävlingen träffade hon då rockgruppen Lordi som vann hela ”Eurovision”. Nu 13 år senare berättar hon om hemliga orden under deras möte backstage.

”Jag tror att Lordi ville det innerst inne, men med en twist”, skriver Carola på Instagram.

Carola Häggkvist är vår fantastiska schlagermedley som har gett oss tre Melodifestival vinster, ”Främling” 1983, ”Fångad av en stormvind” 1991 och ”Evighet” 2005.

Nu 13 år senare ser Carola tillbaka på vinsten i Melodifestivalen och när hon fick åka och representera Sverige i ”Eurovision song contest”.

Under tävlingen fick hon även chansen att spendera tid med hårdrocksgruppen Lordi, som då representerade Finland och vann sedan hela tävlingen.

Oförglömliga mötet med Lordi

Trots deras minst sagt skilda musikgenrer möttes Carola och Lordi backstage. Ett möte som Carola minns väl.

”Året när finska Lordi vann med ”Hardrock hallelujah” och förvånade oss alla. Jag gillar hårdrock till en viss gräns, om det är välspelat och med en autentisk bestämmelse, förhoppningsvis med en positiv och livsspridande känsla. Jag tror att Lordin ville det innerst inne, men med en tvist”, skriver Carola på Instagram

Vidare skriver hon att det utbyttes hemligheter bakom scenen.

”Men ändå berättade de hemligheter backstage om att de inte riktigt stod bakom hur och vad de såg ut som! Förhoppningsvis inte. Jag tror att några av killarnas hjärtan är sanna om det. Och det måste verkligen vara hett där inne i maskarna från helvetet. Men kom ihåg, sälj inte ut er!”, skriver Carola i inlägget.

Carolas uppmaning

Carola avslutar inlägget med att poängtera att det är viktigt att vara sann mot sig själv och att pengar är inte allt.

”Våra hjärtan är värda så mycket mer än all framgång och förmögenhet i världen. Håll våra hjärtan sanna och rena, ärliga, ödmjuka och modiga”, skriver hon.

Wow detta visste jag inte! Tryck på gilla-knappen om du också uppskattar Carolas fantastiska sånginsatser under Melodifestivalen och Eurovision.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/fABLG4LD60O65bXopqZq1S0EkVRkVrODY2FqRjMCbtnKaD3Td86DnkMZUL1Wev91?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]