Nya bilderna på ”En plats i solen”-Jonnie får alla att jubla – stora familjelyckan efter solsemestern

Jonnie Irwin är tillbaka hemma i Storbritannien efter sin soliga familjeresa i södra Spanien.

Efter att ha publicerat några semesterbilder på Instagram strömmar nu hyllningarna in.

Det ser ut som att ni hade det härligt. Jag hoppas inte att du tar illa upp om jag säger att det ser ut som att du mår bättre också”, skriver en följare.

Han är älskad i både Storbritannien och i Sverige – säkerligen i andra delar av världen också – för sina insatser som programledare för ”En plats i solen” och ”En plats på landet”.

I programmet hjälper Jonnie Irwin, och hans kollegor, ressugna britter att hitta boenden på varmare breddgrader. Oftast i södra Europa.

Läs mer: ”En plats i solen”-Jonnie inlagd på sjukhus – läkarnas nya tunga besked: ”Större problem”

De senaste tre åren har Jonnie lidit av en aggressiv lungcancer som även spridit sig upp till hjärnan. Läkarna har hela tiden misstänkt att han inte har så mycket tid kvar. Jonnie har däremot gång på gång motbevisat dem och fortsatt att kämpa.

I somras blev han inlagd på Hospice för att han var så dålig. Till slut skickades han hem för att dö.

Jonnie Irwin, "En plats i solen"
Jonnie Irwin före och efter sjukdomen. Foto: TV4/Instagram

– De skickade hem mig för att dö men jag började långsamt få i mig mat och kände mig starkare och starkare, och hade en riktigt bra sommar, sa han nyligen till Hello!.

Har just fyllt 50 år

Jonnie fyllde 50 år förra helgen och firade milstolpen tillsammans med sin fru Jessica och hans tre söner Rex, 4, Rafa, 3, och Cormac, 3.

Många av hans följare blev nog förvånade när han avslöjade att familjen skulle flyga ner till Spanien – just efter att han legat inne på sjukhus på grund av gulsot och försämrade levervärden.

– Jag vaknade i morse och mådde aningen bättre. Jag är påväg ombord på ett plan som tar mig till södra Spanien. Jag fick ett okej från min onkolog. Han sa: ”Det finns sjukhus i Spanien, och för att vara ärlig så följer du inte reglerna ändå”. Det är förmodligen en del av mitt framgångsrecept hittills, sa han i en Instagram-video.

– Min lever blir lite bättre och i morgon kommer jag och min familj att vakna upp till en blå himmel i södra Spanien, fortsatte han.

Responsen efter semesterbilderna

Nu har familjen kommit hem igen och tv-programledaren verkar må ganska bra. På Instagram har han publicerat ett gäng semesterbilder – vilket hans följare älskar.

Tillbaka till kylan efter ett par dagar i solen för att fira min födelsedag. Tack för gästfriheten Wyndham Grand Costa del Sol. Det var en perfekt plats för oss och bubbelpoolen i vår trädgård var en gigantisk succé. Jag tror att vi fick den sista värmen där nere, så jag är tacksam”, skriver han själv på plattformen.

Jonnie Irwin semesterbild
Jonnie med frun Jessica och de tre sönerna. Foto: Instagram

Det är många som tycker att det ser ut som att solen har gjort honom gott.

Det ser ut som att ni hade det härligt. Jag hoppas inte att du tar illa upp om jag säger att det ser ut som att du mår bättre också”, skriver en person i kommentarsfältet.

Åh, Jonnie. Underbara bilder med din fina familj i solen. Kram kram, du ser bra ut”, skriver en annan.

Så glad för din skulle Jonnie. Det ser bra ut. Fortsätt med den positiva stilen. Du är en förebild”, kommenterar en tredje.

Vad härligt, Jonnie. Hoppas du känner dig starkare efter din underbara familjesemester nere vid solen och havet.

Fortsätt kämpa. Vi är många som tänker på dig i denna tuffa tid.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev