21-åriga artisten klar för Melodifestivalen – tillägnar låten till 50-åriga flickvännen

Nu är det inte långt kvar till Melodifestivalen-karusellen drar igång igen, den roligaste tiden på året enligt många. Förberedelserna drog igång redan när de förra avslutades, men sedan dess har det varit totalt hemlighetsmakeri.

Nu har dock namnet på den första deltagaren läckt. Enligt Aftonbladet är det The Foo-medlemmen Oscar Enestad, 21, som ska vara med. Men det tar inte slut på spännande nyheter där.

Pojkbandet The Foo, eller FO&O, som de numera kallar sig, får alla unga tjejers hjärtan att smälta.

När Felix Sandman provade lyckan som soloartist i Melodifestivalen förra året kom han tvåa mot vinnaren Benjamin Ingrosso, som han nu är på turné med.

Benjamin Ingrosso vinner Melodifestivalen och kramas om av Felix Sandman
Foto: Anders Wiklund/TT

Kärlekslåt till flickvännen Cecilia

Nu är det bandkollegan Oscar Enestads tur att pröva lyckan i Mello, med en kärlekslåt tillägnad 50-åriga flickvännen, Cecilia, det skriver Aftonbladet.
– Det är en väldigt stark låt. Oscar kommer absolut att få sin första solohit med den, säger en källa enligt Aftonbladet.

Oscar har under flera år turnerat med bandet The Foo, och inte pratat så mycket om sin flickvän, trots att tidningarna älskat att skriva om åldersskillnaderna i förhållandet.