Patrick Ekwalls nya bakslag – ställer in efter sjukdomen: ”Helvetisk åkomma”

Patrick Ekwall skulle tagit med sig flickvännen Camilla och dottern Tindra för att hälsa på sin sjuka mamma i Malmö. Då blev han i stället också sjuk och tvingades ställa in resan.

Däckad idag av denna helvetiska åkomma”, skriver han på Instagram.

Sportjournalisten och författaren Patrick Ekwall, 58, var mellan 1994 och 2016 en av TV4:s mest lysande profiler när det kom till sportbevakning.

De senaste åren har han drivit poddar, skrivit böcker och arbetat med tv på andra håll.

Läs mer: Patrick Ekwalls bortglömda karriär – därför slutade han som barnskådespelare: ”Någonting på gång”

2017 gifte sig Patrick med Hannah Ekwall, 39. Fyra år senare gick hon tragiskt nog bort i bröstcancer. Paret hade dottern Tindra tillsammans – dessutom har Patrick dottern Wilma från ett tidigare förhållande.

Patrick Ekwall syns i Efter fem
Patrick Ekwall. Foto: TV4/Efter fem

Han skrev boken ”En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon” kort efter hennes död – där han berättade om deras relation.

Träffade kärleken i Camilla

I somras, nästan två och ett halvt år efter Hannahs död, träffade Patrick kärleken på nytt i 19 år yngre PR-konsulten Camilla Coene, som bor på Lidingö med sina två döttrar.

– Hon är klok, härlig och fin. Camilla har fört in något positivt och nytt i mitt och vårt liv igen. Utan att veta tror jag att Tindra tycker om att se mig glad och lycklig igen, har han tidigare berättat för Allas.

Eftersom Camilla bor på Lidingö och Patrick i Bromma är det inte aktuellt i nuläget att de ska flytta ihop. Det har främst att göra med barnen, att de inte vill ”rycka upp dem” från platserna där de har skola och vänner.

Patrick Ekwalls sjukdomsbesked

I dagarna publicerade Patrick Ekwall en tråkig nyhet på sitt Instagram.

Han skriver att han har en så kallad ”man cold” (en mansförkylning).

Däckad idag av denna helvetiska åkomma (ni män som vet, ni vet) och jag har tyvärr tvingats ställa in min helgresa till Malmö, där jag, Camilla och Tindra skulle besöka min krassliga mamma på sjukhuset”, skriver han och fortsätter:

Dessutom måste jag ställa in några boksigneringar, som jag hade planerat in. Jag hoppas hinna komma ned någon dag före jul. Nu handlar det bara om att bita ihop och snabbt jobba sig tillbaka in i matchen igen. Må väl, alla!”.

Ta hand om dig, Patrick. Hoppas du blir frisk snart igen och kan hälsa på din mamma.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev